Şimdi N'olcak :-)

Ocak 05, 2014

Sene 1995, bankada çalışmaya yeni başlamışım. Fındıkzade Şubesi'ndeyiz. Odada benden başka 4 hanım daha var. Biri hamile doğum iznine çıkmak üzere, biri doğum izninden dönmüş , akşamları erken çıkıyor, sanırım bir tane de doğum izninde olan var. Şubenin müdiresi yeni bir eleman istedi, zar zor ayarlattı, artık doğum meselelerinden öyle bunalmış ki evli bile olmayan birisi deyince pek mutlu oldu falan.

Derken bizim kız geldi. Ama gelemedi , o arada evlenmeye karar verdi. Bir hafta sonra yeni gelinimizi karşıladık. Karşıladık ama yürüyüşü falan bir tuhaf:-)

Ha ha ha, bir hafta sonra onun da hamile olduğunu öğrendiğinde şube müdiresinin halini görmeniz gerekiyordu:-)

Bazen hayat ne komik oluyor:-)

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Yürüyüşü falan tuhaf derken :)
    Hayatin gerçeği bu herkes kabullenecek ; ama kolaylarina geldigi icin erkek personel alalim cocugu olmasin falan diyorlar. Hayir, zaten calismasigi surede para vermiyorsun ki neyin derdindesin... Gecici eleman olmak zor olmasa gerek. Diger isciler isler bize kaldi diye sikayet etseler hadi bir derecede patronlarinkini anlamak mümkün değil :)

    YanıtlaSil
  2. Karnım burnumda son üç haftaya kadar işe gittim, 12 haftalık doğum izninden döndüğümde yerimde başkası vardı Nesricim. Aman , hangi birinden bahsedeceksin, hayat biz kadınlara zor. Neyse, neyse:-)

    YanıtlaSil