Kitaplarım Geldi Nihayet :-)

Ekim 23, 2013

Bir ay oldu neredeyse D&R a kitap siparişi vereli. Yok, adres yanlıştı ( Aynı adrese kaç teslimat yaptılar oysa) yok öyleydi yok bayramdı derken geçti zaman. Neyse ki acelem yoktu, Metehan'ın " Anne kitabım..." sızlanmaları dışında.

Aslında bu sıralar pek kitap kurdu olduğum söylenemez. Candy crash elimde sabah akşam. Aynı anda okuduğum daha doğrusu okumaya çalıştığım üç dört kitabım var. Kitap beni sarmayınca bir türlü gitmiyor anacım. Saran kitaplar da cüceli elfli hayal aleminde geçenler. Sanırım pek entellektüel değilim , itiraf ediyorum ...

Düğümlere Üfleyen Kadınlar sürünüyor elimde aylardır. Masumiyet Müzesi'ni bıraktım, sarmadı beni konusu falan. Zaten o yazarın kitaplarından anlamam ben biliyorum da bu kadar adı geçince heveslendiydim. Iıh...

Doğumgünümde gelen kitaplarımdan Tatlı Rüyalar'ı dün gece azmedip bitirdim. Psiko absürd, romantik, komedi yazıyordu üzerinde. Bir deneyelim bakalım diye almıştı Aynur. Ne çok romantik, ne çok komikti ama  her telden bir havası vardı. Alper Canıgüz'ün bir de " Oğullar ve Rencide Ruhlar" adlı kitabını gördüm, konusu enteresan, onu da alıp okuyacağım, bakalım.

Konuyu dağıttım , hemen topluyorum. Geçen gün sevgili Sevda'nın bloğunda bahsettiği kitaplara bakarken girip D&R ye sipariş etmiştim içlerinden bazılarını. Elimdekiler yetmiyormuş gibi hemen onlara da saldırdim.

Ercan Kesal'ın Peri Gazozu'nu okuyorum şimdi.Daha ilk sayfasından sardı beni. Keyifle ve hüzünle yarısına gelmişim bile.



Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. İdefiks ile D&R birleşmiş. Bu birleşmeden ötürü tüm kitap siparişleri de askıya alınmış. Tanıdığım birkaç arkadaşım günlerce (1 ay) kitaplarını alamadılar. Kitaplarınızın gelmiş olmasına sevindim. Güle güle okuyun...

    YanıtlaSil
  2. Masumiyet Müzesi'yle ilgili ben bundan 5 yil evvel yazmisim blogumda, simdi hatirladim (demekki daha önce kitaplardan bahsetmisim yani, gecen gün "bu bir ilk" demistim ya? öyle degilmis meger):)

    Göz atmak istersen: Bu

    ve

    bu

    YanıtlaSil
  3. Demek ondanmış.Teşekkür ederim bi yazıp çıkan kız, evet neyse ki beni siparişlerim geçti elime.

    Dişimi sıkıp biraz daha okumalı o zaman Ayşecim:-)

    YanıtlaSil
  4. D&R'dan hemen gelirdi normalde,kötü bir tecrübe olmuş. Düğümlere üfleyen kadinlar eh iste bir kitapti, Masumiyet müzesi de öyle. .. yeni aldiklarinizi keyifle okumaniz dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  5. Evet, hemen gelirdi normalde, ben de şaşırdım Nesrin. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil