Aaaa Bunlar Kalmış :)

Ekim 28, 2013

En son tatilimizden olan bu fotoğrafları ayarlamışım ama yayımlamamışım :)

Her ne kadar çoook yorgun olup oteldeki salıncaktan (Bknz) ayrılmak istemesem de Assos'u görmeden oradan geri dönmek haksızlık olacağından bir öğle yemeğini orada yemeye karar verdik.



Bu küçücük yer her gittiğimde mutlu ediyor beni. Her ne kadar yıllar önce ilk gittiğimde uğradığımız Erkal Amcaların evi de dahil olmak bütün evler otel ya da pansiyon olmuşsa da hepsi harika gözüküyorlar... (Bu binadaki klima aparatlarını ne güzel kamufle etmişler değil mi?)




Köşedeki çay bahçesinde tost yiyip çayımızı yudumlarken Can da çocuklara tavla oynamayı öğretti. Ben ise bu manzaralara dalmış ha babam fotoğraf çekmekteydim.






Yakında hediyelik eşya dükkanları fotoğraf çekmek de parayla derlerse bayağı ödeme yapmam gerekecek :)






Deniz kabuklarından yapılma bu oyun masalarına bayıldım en çok. Ne şekerler değil mi?




Yemekten sonra tarihi kalıntılara kısa bir tur attık. Hava sıcaktı. Güneş tam tepedeydi. Ben daha önce 2-3 kere zaten görmüştüm. Ve bizim çocuklar bu yaz tarihi yer gezmekten artık taş görecek halleri yoktu :)


Buraya baktıkça ben Metehan'a hamileyken yaptığımız gezide Can'ın bu duvara tırmanması geliyor gözümün önüne. Eski fotoğraflarımı bulup taratayım bak. Benim de ilk gelişimden harika fotoğraflarım var.


Bizimkiler için tarihi yerler oyun parkı gibi bir şey oluyor sanırım :)



Manzara harika yukarda..


Athena Tapınağı'nda yabancı bir cisim keşfedildi :)


Ağabey çıkar da o çıkmaz mı ?





Aslında tepe boyunca aşağılara kadar devam eden bölgenin sadece en üst kısmını gezdikten sonra dışardaki bir teyzeden elma alıp onu yiyerek geriye döndük...

Evet, böylece bu yaz gezdiğimiz yerlerin sonuna gelirken. Daha nice gezi yazılarında buluşmak üzere diyorum :)

Benzer yazılarım

2 Yorum yap

  1. Artik psikolojik olarak kendimizi kisa hazirlarken ve sonbaharr kis moduna girmisken, su yazdan kalma fotolari görünce icim gitti be Handan'cim. Her mevsimin güzelligi ayri da, yaz baska yav:)

    YanıtlaSil
  2. :-) Dur ben sana harika sonbahar fotoğrafları bulayım Ayşecim:-)

    YanıtlaSil