Gezinti

Ekim 16, 2011

Cumartesi günü Fotoğraf Atölyesi'nin (Bknz) Taksim Metrosu Sergi Salonu'ndaki sergisine gitmeye karar verdik. Eğer yolunuz oradan geçerse muhakkak bir uğrayın derim, fotoğraflar ve şiirlerle harika bir ortam yaratmışlar. Can'la fotoğrafları kıskanmaktan bir hal olduk :) Ahmet ve Birsen (tabi ekibin diğer tanımadığım üyeleri, sizlere de ) teşekkürler.


Oraya kadar gitmişken ve çocuklar da annemdeyken biraz nostalji yapalım dedik İstiklâl Caddesini kat ettik bir uçtan bir uca. Any ile caddenin açılış gününe gitmemizden (Buz gibi bir hava, bardaktan boşanırcasına yağmura rağmen gitmiştik. ) Can'la dolaşmalarımıza, müfettişlik günlerimden, sinema maceralarına zamanda yolculuk yaptım.


Ve tabii ki Beyoğlu Çikolatası alınmalıydı orada.  Ama çocuklar olmadan boğazımızdan geçmeyeceğimizden hiç açılmadan eve getirildi :)


Tünel'den Karaköy'e oradan da Kadıköy'e geçtik. Epeydir Can'ı Çiya'ya götürme sözüm vardı. (Bknz)
Fırsat bu fırsat gidelim dedik.


 Hımmm, ne gördüysek aklımız kaldı, ama bu kadarla yetindik :)


Tabi oraya gidip de kirece yatırılmış kabak tatlısını yemeden çıkamazdık.

Karnımızı ileri derecede doldurmuşken, günün sonunda da bir sinemaya gidelim tam olsun dedik ama siz siz olun Üç Silahşörler'e gitmeye çalışmayın. Bu kadar basitini görmemiştim hiç. Zaten Kadıköy Cinebonus (Nautilus)'a bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Hatta şöyle bir protesto başlatsak diyorum: SİNEMA SALONLARINDA REKLÂMA SON!!! Yarım saat reklâm seyrettirilmez ki gelenlere... Birleşse herkes, gitmese böyle salonlara, onlar da biraz kendilerine çeki düzen verirler belki. YARIM SAAT diyorum, ayıp valla.

İşte böyle hızlı bir cumartesi geçirdik. Ama ne yazık ki pazar günü için planlarımı gerçekleştiremedim. Sabah kalktığımda iyice hasta gibi hissediyordum kendimi. Zaten bir haftadır ağrı kesici+vitamin desteğiyle ayakta duruyordum. Yoksa yağmur soğuk demez giderdim valla, beni tanıyanlar bilir.



Oysa dün tam da karşıma çıkmıştı kayıt yeri, pek sevinmiştim bu sene katılacağım artık Avrasya Maratonu'na diye. Numaraları saklarım artık hatıra olarak. Seneye inşallah :D

Benzer yazılarım

0 Yorum yap