Kızım, Evin Hanımı Nerede?

Ekim 21, 2011

Dışarda giydiğim kıyafetleri evde giymem. Sıkıntı basar bana. İçeri girer girmez değiştiririm üzerimi. Öyle evde şıkır şıkır gezen birisi hiç olamadım. (Ay, açıklamanı yesinler, şıkır şıkır gezmek kot pantolon ve tişört değilse dışarda da pek olmuyorsun ya neyse orayı karıştırmayalım.) En salaş ve rahat ne varsa o üstümdedir.

Ama geçen gün şöyle bir baktım kendime, beni çamaşır asarken falan görenler kesin evin temizlikçisi sanıyorlardır. (Ki onlar benden iyi durumdadır:) Acınası bir haldeyim. Rengi kaçmış, çamaşır suyu lekeli, mazisi 10 yıldan uzun bütün tişörtleri hayatımdan çıkartmaya karar verdim.

Savulun mağazalar, ben geliyorum :D

Herkese günaydın.

Unutmayın bugün YAŞASIN CUMA...

Güzel haberler aldığınız gülümseyen bir güne açılsın sabahınız...

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. İlahi Handan, Baslik süper olmus. Bazen ben de aynı şeyleri kendim için düşünüyordum... :D Bir defasında Ugur'a anaokulunda anneni anlat dediklerinde "evde hep pijama giyer" demiş. Duydugumda amma bozulmustum... Ama o zaman da Ugur 2,5 Ömer 1 yasindaydi, yani o kadar da olsun di mi? :P

    YanıtlaSil
  2. :D O kadar olsun valla Selencim :)

    YanıtlaSil
  3. Canım benim ;
    Evin hanımı nerde diye yüzüme net olarak söylemişlerdi Bakırköy'de iken ,Ben de dışarıda dedim....

    Üstümde bir penye entari (elbise değil dikkatini çekerim)saçlarım bağlı sıkıca , elimde bir temizlik bezi görünce ,bunu söyleme ihtiyacı hissetti zahir vatandaş....
    Any

    YanıtlaSil
  4. cogumuz aynı durumdayız evde.annemde soyle der.evde gıymek ıcın yenı kıyafet alma.dısarıda gıydıgını gundelık yap, dısarısı ıcın yenı kıyafet al :) bılmem uyarmısın annemın sozune :)

    YanıtlaSil
  5. Söyleyecek bir söz bulamamaktayım Anycim :D

    Dolunaycım mantıklı bir fikir tabi anneninki.

    YanıtlaSil