Açıklama :)

Kasım 08, 2007

Dün gece keyifle FB maçını seyrettik. Maçın 2-0 bitmesinin sebebi itiraf ediyorum benim. Oysa daha çok gol atılabilirdi. Gelgelelim bizim oğlanlar uyuyakaldı. Onun için.

Anlamaz anlamaz bakmayın öyle. Bazı batıl inançlarım vardır benim. Gol atıldığında ne yapıyorsam onu yapmaya devam ederim genelde. Ama dün gece, bir türlü yataklarına yatmayıp konuştukları için odalarına gidip tam çocuklara kızarken- pardon canım nazikçe onları yatırırken:)- gol attık. Geri döndüğümde, ama şimdi bütün gece çocuklara kızmam mı gerekiyor diye söylendim. Birazdan bizimkilerin sesi yeniden yükseldiğinde yine içeriye gittim, derken Can "Gool" diye bağırdı. Ben de ona "Hadi ordan, bu numarayı yemesler" diye cevap veriyordum ki, aaa, Can gülerek bana golü gösteriyor. Şimdi söyleyin bakalım haksız mıyım. Çocuklar uyumasaydı daha çoook gol atardık biz ama, üzgünüm, napalım :)

Yine güneşli ve pırıl pırıl bir sabah. Aylincim valla doğru söylüyorum :D

Herkese günaydın :)

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Handancım bu takıntı sadece maç meraklısı Türk erkeklerine hastır sanıyordum. Hani kendileri maçın bir dakikasını bile seyredemeseler takım kaybedek sanırlar ya... Ay zaten günlerdir maç maç maç daraldım.. Şimdi bağırarak koşucam dışarı imdaaaaaaaaaattttttt diye:-))))
    Not : Sizin evde sadece Türk ligleri mi seyrediliyor. İspanya, Fransa ve İtalya liglerindeki bilimum maçlar için bize buyrun lütfen:-)))

    YanıtlaSil
  2. hiiiii uzun bi yazı görünce korktum kıııı.
    maç başlayınca ben kocamı çocuk odasına kitliyorum. küçük televizyonda maç seyrediyo. bu sebepten beni boşayabilir. çünkü gooool diye bağırmak yerine , neden küçük tvde maç seyrettiği konusunda bana söylenerek maçı seyrediyor. ayol benim dizilerim var. küçük televizyonda gözüm görmüyo.
    not: ben gelene kadar akşam mı oldu? ben sabah buraya uğradım galiba yeni yazı yoktu. çok mu erken geldim ki.
    kız akşam olmuş. pırıl pırıl bi akşama açılsın akşamımız. yok böyle olmadı.
    dolunay açılsın da kapanamasın. ay tutulmasına açılsın bu gecemiz ayyyyyyy gidiyom ben toparlayamadım.
    aylin

    YanıtlaSil
  3. Yok ben dünya kupası maçlarını bir FB maçlarını seyrediyorum Filizcim :)

    Eh Aylin, bütün gece fırtına koptu, gök gürledi, yağmur yağdı burada... Yani gerçekten pırıl pırıl bir gece oldu , ne diyeyim :D

    YanıtlaSil
  4. Günaydın holiganım hendenim. pıspırıl bi sabaha açılsın sabahımız. ayyy diyemiyom sen gibi. Nereye açılcaktık yine unuttum.

    YanıtlaSil
  5. Günümüz de pırıl pırıl devam etsin inşallah:))

    E dün ben geldim senin bloga hiçbişey yoktu ama...

    Vee cidden güzel bir maçtı. Ben de diyorum nasıl olur da atılacak goller kaçar. Demek sendin o gollerden sorumlu kişi:)) Neyse buna da şükür...La la la la laaa yaşa Fenerbahçeeee:))))

    YanıtlaSil
  6. henden fatoşu gördün mü? gevşek bi fatoş görürsen bana haber ver. kas gevşetici içmeye gitti, daha gelmedi. içtiği yerde gevşedi kaldı sanırsam. nırınım.
    aylin

    YanıtlaSil
  7. Ay Handan, insn boşyere bile olsa gidip bir iki bağırmazmı yine arkalarından.. annelik icgudusu işte kıyamamıssın yine de.

    YanıtlaSil