Üç Günlük Kaçamak

Ağustos 01, 2024


Metahan Alaçatı'ya gidip bir ay çalışacaktı. Can'ın dört gün boşu vardı. Ben ne zamandır İzmir'deki kadın doğum doktoruma gitmek istiyordum. Kürşad eşini özlemişti. Bilgehan'ın bişeyi yoktu bak ama o da nasılsa ben gelmek istemiyorum demedi , böylece ekip döküldü yola.


Tabii ki fotoğraflar karışık, saçma fotoğraf yükleme şeyine hâlâ kızmaktayım. Neyse.

Can'la Alaçatı sokaklarında gezdik biraz. Allah biliyor ya kılımı kıpırdatasım yoktu ama Aynur "Aa siz dolaşmadınız mı oralarda, çok güzel diyerek " bizi itiştirdi, oteldeki ATV yi merak eden Can da onu kullanmak için kalktı yerinden. Tabi ona kalsa oraya kadar gidip araçtan inmeden geri dönecektik ama yemezler dedim, gidiyorsam gezeceğimdir.

On sene İzmir'de yaşayıp da hiç gitmemiş olamayız herhalde ama hiç hatırlamadık ikimiz de. 


Annesinin seveceği bir kokteyl hazırlayan Metos pozu. Otelin barını işleten çocuk staj bulup gidince Metehan'a teklif ettiler. Kokteyl falan meraklıdır zaten de kahveyle hiç işi olmaz, hahaha, baristalık nasıl yapacak bakalım :D

Biliyorsunuz (ya da şimdi öğreniyorsunuz:D) Antmare Otel'i Aynur'un ablası ve eniştesi işletiyorlar. Mutfakta diğer ablası ve Hatice Teyze var. Hilkat Teyze'yi de gözlerim aradı. 


Bizimkini mekânında çektim. İzmir civarındakiler akşam yediden sonra uğrayıp oğlumun barında oturabilirler :D


Birileri de keyifte. O köşeye kendisi için elektrik çekilmiş, bizimkisi yiyip içip yatıp kalkıyor orada :D 


Sabah balkondan manzaram :)


Şu beganvilleri hep çok sevmişimdir :)



Kahvaltı keyfi. 


Üniversiteden arkadaşım Birsen'le eşi Ahmet de cumartesi İzmir'deki evlerine gitmişlerdi Metehan'ın ilk akşamında yanımıza geldiler :)




Bu da yirmi beş yıldır hiç değişmeyen doktorum :) İnsan hiç mi yaşlanmaz .



İki gece üç gün, öyle iyi geldi ki . 

Benzer yazılarım

12 Yorum

  1. Gelmez mi! Ne iyi etmişsiniz.. Ben en çok arabadaki tıklım tıklım poza bayıldım ama!
    Demişsin ya: “ On sene İzmir'de yaşayıp da hiç gitmemiş olamayız herhalde ama hiç hatırlamadık ikimiz de.” Çünkü Alaçatı aşırı değişti, her sene de değişiyor, ben bile 2 sene gitmesem tanıyamıyorum :( Eh değişimin önüne geçilemiyor ama keşke sizin bu otel gibi yapılarla değişse güzelleşse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arabada bayağı tıklım tıklımdık , evet :D

      Biz gerçekten gitmemişizdir ya da çocuklar küçükken gittiğimiz için hiçbir yere bakmamışızdır, zira Foça, Kuşadası ,Çeşme falan aklımda ama burası hiç yok :D

      Keşke öyle olsa.

      Sil
  2. Merhaba Handan. Ne güzel yapmışsınız tatilin tadı kalabalıkta arkadaşlarla çıkıyor. Hülya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hülya:) Senin geçen günkü yorumunu görünce üşenmeyip fotoğrafları yükleyeyim diye uğraştım :) Evet arkadaşlarla birlikte başka güzel oluyor tatil.

      Sil
  3. Bayıldım :) Ne güzel yapmışsınız yine ailecek :)

    YanıtlaSil
  4. Metehan'a hayırlı olsun yeni işi:))gençler erkek olsun, kız olsun şimdi bir yandan okurken, bir yandan böyle güzel yerlerde çalışmaya bayılıyorlar, ben genç olsam ben de isterdim. Böyle şeyleri hep kaçırdım. Güzel tatil olmuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence harika bir macera. Metehan ne anılarla dönecek kim bilir :)

      Sil
  5. Tatil kaçamağından güzeli var mı... Bu arada İzmir'de 10 seneden fazla yaşayıp gitmemiş olabilir miyim :) Evet olabilirim 🥰

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir tatil olmuş, devamı gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım, ne zaman bir başka kaçamak yapabileceğiz :)

      Sil