Arakçılar

Ağustos 07, 2024

Ne zamandır aklımdaydı, nihayet dün izlemeyi başardım.


Her ne kadar çalışsalar da bütün ihtiyaçlarını marketlerden çalarak karşılayan bir ailenin babası , buz gibi havada evinin kapısının önünde duran bir kız çocuğu görünce onu alıp eve getiriyor. Küçük kızın her yeri yara izi içinde, aç ve bakımsız. Doyurduktan sonra evine bırakmaya gidiyorlar ama kapıda içeriden gelen kavga seslerini duyunca bırakamayıp evlerine geri götürüyorlar. 

Bir büyükanne, çok iyi anlaştığı genç kız torunu, inşaatta çalışan baba, okula gitmeyip babasıyla marketlere birşeyler aşırmaya giden kitapları seven oğlan, çamaşır tesisinde çalışan anne, tek katlı tek odalı küçük bir ev. Yavaş tempolu, ince işlenmiş, geeçekten çok güzel bir filmdi. Tam yüreğe işleyen türden. Eğer benim gibi hâlâ izlemeyen varsa kaçırmasın.

Apple TV den izledim ben. Bugünlerde sevdiğim bütün filmleri oradan satın almaya başaldım zira fiyatlar öyle uygun ki , bir ara farkına varıp uzun süredir arttırmadıklarını anlamadan aldığım kadarını kenarını koyayım dedim :)

Not: Şimdi fragmanı izledim de altyazısını bir yerlerinden uydurmuşlar sanırım. Türkçe diye onu seçmiştim. Kız annesinden değil büyük annesinden bahsediyordu. Ve yanılmıyorsam yemeklerinden bahsediyordu.



Benzer yazılarım

8 Yorum

  1. bu filmi geçen gün gördüm ben de çok merak ediyordum, bu akşam izleyeceğim, öncesinde yorumunu görmek şahane oldu Handan ablacığım.

    YanıtlaSil
  2. İzledim gibime geliyor kayıtlara bir bakayım. Keyifli seyirler

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter hiç kullanmadım, bana çok karışık geldi orası canım. metebilge@gmail.com mail adresim , bana istediğin zaman oradan ulaşabilirsin :)

      Sil
  4. Tam izlenecek birşeyler ararken karşıma çıkması güzel oldu. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil