Aklımdan Geçenler

Haziran 06, 2019



Sabah sirkeli salatalıklı sularla başlayan günüm sosisli kaşarlı börek pişirince biraz rotadan saptı ama bu hafta çok da strese girmeyi düşünmüyorum yediklerimle. Yarın yola çıkacağız, tatil dönüşü yeniden forma girmeye çalışırım artık. Zaten 2 aydır aynı bir kiloyu alıp verip duruyorum. Biraz üzerinde uğraşmam gerekecek sanırım.

Kalkıp çanta hazırlamam gerekiyor. Nihayet dün bir bikini buldum kendime. Bikini hem gezip hem denize girmek için rahat oluyor. Ama ben pek kullanmam normalde. Neyse bağcıksız sportif bir model buldum, zira bağcıklı modeller bende ha şimdi açıldı ha birazdan açılacak stresi yaratıyor :D

Eski şortlarıma sığıyor olmanın haklı gururu içindeyim. Neyse ki pantolonlarımın çoğu lastikliydi .  Lastiksiz olanlar belimden düşmeye başlamışlar. 5 ayın sonunda hepten düşmeleri gerekiyordu normalde ama şimdilik sadece bol geliyorlar biraz. Olsun, buna da şükür.

Şimdi gidip hazırlanayım. Bayram ziyaretine gideceğim. Seviyorum bayram ziyaretlerini. Bir ara gideriz diye düşündüğümüz ama günlük koşuşturmalarda hiç sıra gelmeyen yerler için çok güzel oluyor.

Hayat kısa. Sevgi emekle büyüyor.

Benzer yazılarım

22 Yorum yap

  1. İyi bayramlar iyi tatiller Handan Abla.
    Valla süpersin hem diyet hem enerjik bir kadın olmak bana uzak geliyor ki benim de kilo vermem gerek sağlıklı yaş almak için.
    Öperim çok 😚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gülşah :)

      Diyeti ölüm orucuna döndürmeyince enerjik de olunabiliyor. Ayda bir iki kilo verebiliyorum ama sıkılıp bunalmadan daha uzun soluklu yapabiliyorum. Darısı başına canım :)

      Sil
  2. Fotoğraflardan çok belli ama zayıfladığın kuzum. Evet sevgi emekle büyüyor ve emek kendini mutlaka belli ediyor .
    Nasıl uydurdum ama :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla güzel uydu Tülin :)

      Evet ocak ayına göre çok daha iyiyim şimdi ama daha var vermem gereken. Haftaya yeniden sağlıklı yaşam moduna geçmeliyim. Zaten aksi halde hemen kilo alıyorum ben yaaa :D

      Sil
  3. İyi tatiller, zayıf gidip daha zayıf dönmeler olsun inşallah :))

    YanıtlaSil
  4. İyi bayramlar keyifli tatiller. Bağcıklılar konusunda sana katılıyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Ezgi :) Sen de mi aynı şeyi düşünüyorsun :) Bence çok mantıklı bu korku :D

      Sil
  5. İyi tatiller. Nerelere gideceksin, neler yapacaksın merakla bekliyorum :-)

    YanıtlaSil
  6. Simdiye dönmüssündür ben iyi tatiller yazana kadar. Bu ara dagildim çocuklarin okullarina koşturmaktan. Neyse iki gün kaldi 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittiğimi bile unuttum neredeyse Derya :D

      Sil