İzliyorum muyum ki Karıştım da Biraz

Nisan 30, 2016

Sevgili arkadaşlarım, cep telefonumdan blogger arayüzünde izlediğim bloglar kısmını göremediğim için çoğunlukla kısa yol yaratarak izliyorum blogları.  Arada bilgisayara girince düzenliyorum izlediklerimi. Dolayısıyla sizi izlemiyor gözüküyorsam, büyük ihtimal arada kaynamıştır, gelip haber verin anacım. Teogdu çekilişti ( Hâlâ çekilişe katılmayanlar var, görüyorum bak, sizi şuraya alalım :) derken son hafta hepten karıştım. Gerçi dolaşıp izlediğim bellidir, yorum yazarım genelde ama demin Derya'yı hâlâ izlemiyor olduğumu görünce  bi açıklama yapiim dedim.

Açıklama bitti, dağılabilirsiniz anacım, çüüz 👋

Benzer yazılarım

18 Yorum yap

  1. Pekiiiii o zaman :))
    En keyiflisinden musmutlu olsun hafta sonun

    YanıtlaSil
  2. Cep telefonunda bende de sorun çıkıyor. İzlediğim blogların tamamının yazıları ekrana yansımıyor. Son 5 yazı falan oluyor. Diğerlerini de eve gelince bilgisayardan okuyorum. Koca şirketin bu problemi çözememiş olması şaşırtıcı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Fikriye, çok sıkıcı. O özelliği hiç kullanamıyorum.

      Sil
  3. Ben de yayın akışını kaydıramıyorum yaa :(

    YanıtlaSil
  4. Google Chrome ile öyle oluyor sayfa ne yazık ki uzamiyor telefonun sabit internet tarayıcısı ile bu sorun yaşanmıyor özellikle Samsung markalı telefonlarda hep böyle oluyor.Sabit tarayıcıyı dene ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarda düzgün ama cep telefonunda ne yaptıysam değişmedi Değmesin Yağlı Boya. Sony benim telefonum ama olmuyor. Telefonun sabit internet tarayıcısı ne demek anlayamadım.

      Sil
  5. :) takibimdesiniz, ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  6. :)
    cep telefonu icat oldu,izleme düzeni bozuldu.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, Yormuyorum'dan geliyorum. Aslında dün gelecektim. Yemek uzun sürdü.:) Bahsettiginiz sorunun cevabını biliyorum. Ancak şu an cep telefonumda internet olmadığından adım adım açıklayamıyorum. Yarın yazarım diyeceğim ama unutma ihtimalim var... Samsung var bende de.
    Cep telefonunun arama çubuğu en üstte biliyorsunuz. O çubuğun en sağında üç tane üst üste nokta vardır. Onu tıklıyorsunuz. Uzuun bir pencere açılıyor. Açılan pencerenin en alttan 4-5 ve ya 6. satırının karşısında bir kutucuk seceneği var onu tıklayarak işaretleyin. Akabinde tüm bloglardan yazılan yazılar alt alta sıralanacaktır. Bu işlemi her 'bloglarım' lisesini görmek istediğinizde yapmanız lazım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Zülal ve teşekkür ederim :) Masaüstü görünümü seçeneğini buldum, çok mutlu oldum sabah sabah :D

      Sil
  8. handancım çok tatlısın:) o derya ben miyim yahu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sensin Deryacım, farkında bile değilim izleme listesine almadığımın,ben izliyorum ya eski usul :D

      Sil
  9. Merhaba. Sadece merhaba demek istedim. Arada ben de favorilerden girip okuyorum seni, ama ne zamandır yazmadım sana bir şey. Hatırlar mısın onu bile bilemedim, 3 yıldır falan yazmıyorum zira :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa Şebnem ne güzel senden bir ses duymak :) Hatırlamaz mıyım hiç :) Çok sevindim. Şirine kızını öp benim için :)

      Sil