Ne Var Ne Yok ?

Eylül 19, 2012

Okullar açıldı. Yeni sisteme kuyruğundan yakalanan küçük oğluşum haftanın üç günü iki saat geç çıkacak okuldan. Neyse ki bizim okulumuzda ders seçme stresi olmadı, herkes aynı kafadaydı çünkü.

Ayağımın üzerine hâlâ doğru dürüst basamıyorum. Üç günlük gezinin bana hatırası :) Sanki eklemlerim pek bir sağlammış gibi bir de ben sakatlıyorum ya onları, sinir oldum sinir. Yapacak birşey yok. Bu da dinlenmek için bahanem olsun. Pöh :D Okul açıldı diyorum :D

Neyse defter kitap kaplama işinin çoğu bitti. Bir iki defter daha alınınca hepsi bitecek. Günlerdir her boş vaktimde masanın başında alıyordum soluğu. Hatta bir ara defter kaplama videosu çeksem mi diye düşünürken buldum kendimi. Pek pratik ve hızlı kaplarım da :D

Bu sabah yağmur var İstanbul'da. Sonbaharı seviyorum :D Serin bir hava ama üşütmeyen, güzel bir serinlik. Mis gibi toprak ve çam kokusu. Çayımı kapıp balkonda kahvaltı keyfi yapacağım şimdi. Derin derin nefes alıp.

Ben o keyfi yaparken sizi de geçen sene çektiğim sonbahar fotoğraflarıyla bırakıyorum ..

Herkese günaydın.

Huzur dolu, umut dolu, sevgi dolu bir güne açılsın sabahımız...

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Günaydın:))) Defter kitap kaplamak çocukluğumdan beri en sevdiğim okul açılış aktivitesidir. son 4 yıldır (oğlum üni.ye başladığından beri) yapmadım. sen yazınca özlediğimi farkettim.

    YanıtlaSil
  2. Yeni ders yılı hepimize hayırlı uğurlu olsun handancım..

    YanıtlaSil
  3. Sarki da öyle güzel gitmis ki resimlerin yanina...
    kapattiktan sonra hala kulaklarimda cinliyor.
    Tam sonbahar havasina girdim simdi. Disarda yagmur ve rüzgar varken, yapraklar ucusurken, evin icinde sicacik mis gibi cay keyfi yapip, bir film izlemek bahtaniyenin altina sokulup... her mevsimin tadi ayri yahu, ne güzel...bunlari yasayabilene ne mutlu..

    YanıtlaSil
  4. Günaydın Çenebaz, arada gelip bana yardım edebilirsin :)

    Amin Gülçincim, çocuklarımız güzel , keyifli ve verimli bir yıl geçirsinler.

    Kesinlikle haklısın Ayşecim, bütün mevsimleri yaşıyor olmak o kadar güzel ki, insan sürekli bir bekleyiş, özleyiş ve kavuşma halinde oluyor :D Ama sonbahar benimkisi :D

    YanıtlaSil
  5. sonbahar gercekten baska bir keyifli birazda huzunlu ama:) blogunun sanirim 130. takipcisi olucam, bende seni benim blogumun 130.takipcisi olmaya beklerim sevgiler:))

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldin Essra, bloğuna uğradım, 130'u kimseye kaptırmadım:)

    YanıtlaSil