Cevap Veriyorum :D

Eylül 25, 2012

Ben ne zamandır ebelenmemişim. Yok sobeliyor muyduk eskiden. Şimdi mimleniyoruz. Onlar da dönem dönem değişiyor. Sevgili Don Kişot beni ebelemiş. Teşekkür ediyorum kendisine. Sorular bana göre pek zor. Ya benim hiç favori birşeyim yok muymuş. En sevdiği şarkı listesi 100 e kadar giden birisi olarak nasıl karar vereceğim bakalım "en"lere:D

*) Favori rengim. Hımmm. Şimdi bu kolay.Ruh halime göre değişir. Ne bileyim insan bazen beyaz uyanır sabaha bazen kırmızı. Bir bakarsın zeytin yeşili oluvermişsin. Derken boncuk mavisi.


*) Favori hayvanım. Çok aşırı hayvan sever kısmına girmiyorum sanırım. Seviyeli bir ilişkimiz var :) Örümcekleri çok severim. Bir de kuşları izlemeye bayılırım. Hele o serçeler yok mu.

*) Favori sayım.. Tek sayılar. Özellikle 7 ve 9. Şansına falan inanmam sadece seviyorum. O kadar. Haa bir de tabii ki BİR :)


*) Favori çiçeğim. Tırınım tırınım tıs. Kokulu her nevi çiçek. Beyaz kokulu gül mesela. Hele mevsim kışsa. Nasıl bir güzelliktir. Sonra leylak. Metehan'ın doğduğu zamana götürür beni. Nergis. Anneme almayı çok severim. Ayrıca gördüğüm her hanımeli babamdan bana hediyedir. Bir de papatya. Şu yapraklı olup yaprakları mis gibi kokanlardan. Biraz daha düşünsem neler çıkar.

*)Facebook ya da twitter? Yok bende onlar. Facebook çok zaman öldürücü bir ortama benziyordu, twitter'ı okuyunca bile anlamıyorum. Uzuun uzuun yazabilmem lâzım benim. ( En uzun yazım 140 karakteri geçmiyor olabilir, karıştırmayalım orayı, yazabilme hissini seviyorum :) Burası yetiyor da artıyor bile.

*) Hevesimiz, arzumuz, isteğimiz? Koskocaman bahçe içinde küçücük bir kır evi.


*)Hediye almak-vermek? Kesinlikle vermek. En sevdiğim şeydir. Yılbaşı zamanı bir ay ayırırım sevdiklerime hediye almak için. Ayrıca görür görmez bayılacak diye düşündüğüm şeyleri zamansız almayı severim.


*)Gün? Onları birbirinden ayıramayacağım şimdi .


*) İçecek? 7 senedir bloğum var şimdi benim hangi içeceği sevdiğimi buraya yazan 7 kişi olmazsa yazmıyorum ben daha birşey anacım. Yok tehdit mehdit değil iki şeyi merak ettim, bu maddeye kadar hâlâ okuyan var mı , bir; kaç kişi hemen bilecek , iki :D

Evet bir mimi daha sonlardırmış bulunuyoruz. Hepinizi sevgiyle kucaklarken iyi geceler dileklerimi bütün içtenliğimle sunuyorum sevgili arkadaşlarım. Ay cümleyi nasıl sonlandıracağımı bilemedim. Bitti ,dağılın demeye çalışıyorum.

Hop, önce soruma cevap verin, sonra dağılın.

Çok kabayım, cevap veriniz sonra dağılınız lütfen :D


Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. çay ve kahve geneli çay seversin komşum

    YanıtlaSil
  2. çay çay çay çay çay çay çay yine çay sanırım çay olmadı çay ,,her daim çay .......

    any :)

    YanıtlaSil
  3. Yok, alamıyormuşum yedi tane cevap :(

    YanıtlaSil