Daha Daha

Mayıs 23, 2012

 Sabah posta kutumuzu hazırladık. Gelen kartlarımızı içine koyacağız.
 Dün akşam zamanda yolculuk yaptım kartların arasında. Gelenler kendilerinin yıllar önce gönderdiklerini gördüklerinde çok şaşıracaklar :)

 Sevgili Ayşe'nin paketi nihayet elimize ulaştı. Hafta sonunu bekleyemedik, açtık. Zaten diğer kartları da açmamak için zor tutuyoruz kendimizi :)
 Sanırım fotoğraftan sonra içindekiler bitmiş olabilir :) (Yok yok kaldı biraz :)
Fotoğrafını pek güzel çekemedim ama güzelliğe bakar mısınız. Ayşe çok sevdiğim papatyalarından harika bir süs yapıp göndermiş bana. Bu koşuşturmaların arasında harika geldi.

Şimdiiii...

Hâlâ haber veremediğim kişiler var.

Öğrencime sorular hazırladım bilgisayardan çıkacak.

Pastanın üzerine basmak için mektup zarfı düzenleyeceğim.

Onları bırak henüz akşam yemeğim yok yahu :)

Gittim ben :)

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. Aayyyyy.... cok sevindim sonunda elinize ulastigina. Bir de böyle resimlerde paketi actiklarini, sana yaptigim süsü duvarinda görebilmek ne hos:) cok tesekkür ederim Handan'cim paylastigin icin.

    Actiginiz cok iyi oldu, ben de icindeki cikolatalar yolda sicakta eriyip bozulacaklar diye üzülüyordum. Afiyet olsun hepinize ve selamlar:)

    YanıtlaSil
  2. EQ , o papatyali süsü yapan Ayse siz misiniz? Yaptiginiz sey bir harika! bugün hep güzel seyler görüyorum, ne güzel, ne güzel :))

    YanıtlaSil
  3. hindiba,

    aslinda pek fazla ugrasmam böyle süslerle falan, iyi beceremem ama Handan icin yapmak istedim, özel bir sey olsun diye:)

    Bakin su linki acarsaniz, orada resimlerde adim adim gösteriyor yapilisini. Ben de oraya bakarak yapmistim. Yazilar Almanca ama görmek bile yetiyor, dilerseniz bakarak yapabilirsiniz aynisini:)

    YanıtlaSil
  4. pardon linki vermeyi unutmusum:

    http://www.basteln-gestalten.de/fenster-basteln

    YanıtlaSil
  5. Tesekkürler, ben de kurutulmus bitkilerden kartlar yapmaya basladim son zamanlarda. Yeni ilhamlar verdi yaptiginiz süs :) Handan'cigim günaydin bu arada :))

    YanıtlaSil