Ben, Şahsım, Bizzat Kendim

Şubat 26, 2010

Bugün kendim hakkında bilgilendirici yazı yazmaya karar verdim. Bu bilgilerin ışığında gününüz daha bi harika geçecek eminim.

* Uykum çok hafiftir. Her daim uyuyabilien birisi olarak. Handan'ın sonu gelmeden gözümü açmış olurum. Onun için çocuklarla aynı odada yatarsam hiç uyuyamam. (İkisi de doğar doğmaz kendi odalarına gittiler, hiç aynı odada yatmadık :)Çocuklar küçükken de bebefonu kapatmaya karar vermiştim en sonunda. Zira ben bebefondan önce sesi duyup kalkıyordum, o sonradan ses çıkartmaya başlıyorudu :D

* Yüzyıl dursam neskafe içmek aklıma gelmez. Bitki çaylarını da sevemedim bir türlü. Ama çay günün her saatinde olmalı. Gelgelelim taze demli falan aramam, sabahki çayı akşama kadar içebilirim gidip gelip.

* Kalan pasta, börek, tatlı vs ne varsa gözümü kırpmadan çöpe dökebilirim de salata ve çaysa elim bir türlü gitmez. Sanki çöpe mücevherat atıyorum. Öyle zorlanırım.

* Salatalıkları dikine dörde bölmeyi severim. Enine dilimlemekten hiç hoşlanmam.

* Sıcak simite hayır diyemem. Pasta börekten bile güzeldir benim için.

* Kulağımda müzik olmadan evden dışarı çıkmam. Yine şimdi mp3 çalarlar küçüldü iyice, bir ara kafamda kocaman radyo taşıyordum. Bir ara da cd çalarla geziyordum.

* Kahkaha atarım. Hıhıhı, hehehe diye falan gülmem, kelimenin tam anlamıyla hah hah hah diye heryeri çınlatan kahkaha atarım.

* Ne kadar çok gülecek şey buluyorsam o kadar da çok ağlayacak şey bulurum. Reklâmlara bile ağlayabilirim yeri geldiğinde.

* Beni en mutlu eden şey güzel bir yazı yazmaktır. Üç cümle de olsa sevdiğim birşey yazarsam kendimi tamamlanmış hissederim.

* Bu yaşıma geldim, hâlâ büyüyünce ne olacağımı bulamadım. Şu sıralar bir kütüphane görevlisi olma çok cazip geliyor. Ya da kitapçı.

* Bir de Can'ı arabasından ayırabilirsem sadece yürüyerek tatil yapmak istiyorum. Likya yolunu kat etmek istiyorum en başta.

* Sık sık bütün eşyaları atıp ferah ferah yaşamayı hayal ediyorum.

* Kılık kıyafet, ayakkabı mağazalarından çok kitapçı, dvd ci, oyuncakçı ve dekorasyon mağazalarını gezmeyi severim.

* 80 lerin müziğine bayılırım.

*Sevdiğim kitabı beş kere okuyabilirim. Sevdiğim filmi de defalarca seyredebilirim. Her defasında farklı bir yanını keşfederim.

Ay amma uzattım. Pek havaya girdim :D

Bugün Yaşasın Cuma :)

Harika bir güne açılsın sabahımız...

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. simit ve çay...önceliğim hangisi karar veremedim ama her iksii de hayatımd alması gereken en önemli yiyecek ve içeceklerden.pasta börek aramam ben de snein gibi.aklımın ucuna gelmez simit varkjen yanımda...çay günün her saati olmalı bence de....ama suyu da ihmal etmemeli,sen de buna dikkat ediyorsun biliyorum...
    müzik dinlemeyi pek fazla sevmem ama senin de dediğin gibi yazmak yazmak yazmak...tamamlanmış hissettiriyor insana kendini...bu ifadeni çok beğendim...

    daha bir sürü şey yazabilirim...:)
    bizim bura da D&R açılmış gidip dolaşamadım bir türlü...aklıma geldi yazını okurken...bir an önce gitmeli bakmalı...:)

    güzel bir gün olsun bugünümüz...

    sevgiyle kal

    BibiS

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir yazı yazmışsın arkadaşım. çayımı içerken zevkle okudum seni. tipik teraziler mi böyle oluyor bilmem ama ortak çok yönümüz var bir defa daha farkettim. seni bundan mı seviyorum nedir:)) eşyaların yerlerini de değiştirir misin arada merak ettim:))

    seninde günün hoş geçsin:))

    YanıtlaSil
  3. Simit ve çay harika bir ikilidir :D Domates ve peynir de olursa insan hayatta başka ne ister Bibis :) D&R a muhakkak gitmelisin. Benim bu küçük şehrimde yok ama ne zaman İstanbul'a gelsem, ilk uğradığım yerlerdendir.
    Bu arada hâlâ sana yorum yazamıyorum nedense.

    Katre'cim, yıl aynı, burç aynı, günleri de birkaç farkla kaçırmışız, benzeyelim o kadar artık değil mi :D Eşya yeri değiştirmek mi, yok caanımmm :) Büyük mobilyaları pek oynatamasam da (kablolar müsade etmiyor) küçük şeyler her daim elimde, bir sıkılır kaldırırım, bir hoşuma gider yerleştiririm :)

    YanıtlaSil
  4. yorum yazma sıkıntısı yaşanmıyor bloğumda aslında..neden sana denk geliyor anlayamadım.sayfayı yenileyip tekrar dene istersen...
    isimsizler de yorum yapabiliyorlar...

    sevgiyle kal

    BibiS

    YanıtlaSil
  5. Valla bana hâlâ inatla "hata, spam yorum" diyor.

    YanıtlaSil