Ordan Burdan

Aralık 15, 2008

Efendim herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun :) Hımm teorik olarak imkânsız bir lâf ama napalım artık. Geçmiş bayramınız kutlu olmuştur umarım da denilmez şimdi.

Uzun zaman olmuş yazmayalı. Bu süre boyunca yaptıklarımı özetlersek :

*Bu çiçekleri görünce Can görse kesin bana alırdı diyerek aldım :)


*Bu Any'nin bana hediye ettiği bir mumluktu oğluşlar kırana kadar. Bugün üstün zekamla onu takı şeysi yaptım. Şeysi işte, askısı falan :)


*Ben de vitrinime örtü serecek miydim? Daha neler yapacağım bakalım.


*Nihayet istediğim koltuk örtülerimi aldım. İlk defa açık renk koltuklarım oluyor :) Odam aydınlandı, hatta o kadar aydınlandı ki gözümü alıyor, henüz alışamadım :)



*Madagaskar 2 ye gittik. Öööö.. Hangi yaş gurubuna hitaben yapmışlardı bilmem. İçindeki aşk meşk ilişkileri hedef kitleyle ne alakaydı şimdi? Hiç beğenmedim.

İşte ilk aşamada aklıma gelenler bunlar. Bi ikinci aşama da olmayacak zaten :)

Herkese günaydın.

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. Kirilan mumlugu cok iyi degerlendirmissin. Cok begendim. Ben de kupelerimi suslu bir su bardagina asiyorum. Eslerini bulmak cok kolay ve pratik oluyor...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Ebruli, evet böyle çok pratik oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. Örtülerini güle güle kullan .

    YanıtlaSil
  4. önce koltuk örtülerini ve takı şeysini güle güle kullan.

    sonra şu madagaskar ı anlamadım, beğenmedin mi. biz onu bekliyordukta...

    YanıtlaSil
  5. bu arada ben hala direnip vitrie örtü koymuyorum, ne kadar mahalle baskısına maruz kalsamda kendime ihanet etmek istemiyorum.

    ama sana yakışmış ya..

    YanıtlaSil
  6. Madagaskar'ı hiç beğenmedim Jade. Penguen araba süsüne, zürafa su aygırına, au aygırı başka bir su aygırına aşıktı. Kaç yaş gurubu için yapılmıştı ki bu film? Gerçi çocuklar çok birşey anlamadan seyrettiler ama ben sıkıntıdan patladım.

    YanıtlaSil