~

Temmuz 25, 2007

Siz siz olun, anneniz size "Handan, pamukları makinada yıkayıp yeniden doldurabilirsin yastıklara" derse, sakın birden yastıklarınıza saldırmayın.( Gerçi adı Handan olmayanların böyle bir cümle duyma olasılığı yok ama olsun.) Parmak falan kalmadı bende. Yalnız, dün gece, ekşın film seyrederken pamuk yolma işinin çok güzel yapıldığını fark ettik Can'la. Hatta o, bir ara o kadar kaptırmıştı ki kendisini, yastık pamuk değil kuş tüyü gibi birşey oldu şu anda :)

Dün akşam, akşam serinliğinde bir yerlere gidip yemek yiyelim dedik. Tabi evde iki klima çalışırken, insan öyle bir hayale kapılıyor. Dışarı çıkınca, akşam serinliğini bırak gece serinliği diye birşey bile olmadığını fark ediyorsun acıyla. Yok yok, ne deniz kıyısı ne bahçe, kapalı alışveriş merkezlerinden başka gidilebilecek bir yer yok.

Konuyla - daha doğrusu konularla- alâkasız ama, yıllardan sonra ilk defa fotoğraf bastırdık. Şu fotoğrafları ele alıp bakmak ne güzel bir duygu. Hepsi bildiğim fotoğraflar olduğu halde defalarca baktım :)

İşte buralarda durum böyle. Şimdi arka bahçede hamağa serdiğim pamuklarla ilgilenmeye gidiyorum ben :)

Haaa, çok enercikim, çok zayıfım, metabolizmam da o kadar hızlı ki sormayın gitsin. ( Secret :)

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. açıkla lütfen şu secret'ı çok merak ettim,yiyorum yiyorum zayıflayamıyorum nerde yanlış yapıyorum bulamadım bir türlü :P

    YanıtlaSil
  2. Hamağa da pamuk serilsin.:o))) Küvette de domates batlıcan yetiştiriyorsundur sen. Ayyyyyyyyyy çok sıcaaaaaaak.
    BLOG İSTİYORUM BEN. AMA SICAKTAN BLOGA AÇMAYA BİLE HALİM YOOOOOOOK.

    imza: azınlık olmuş bi bencamin

    YanıtlaSil
  3. Haha!

    Sen Secret'ı zaten keşfetmiş birisin Handan, seninle konuştuğumda anladım bunu ;)

    Aylin nerede bu arada?

    YanıtlaSil
  4. arka bahceniz var, bir de hamak var demek. Ve sen oraya pamuk seriyorsun ...uf handan ya...
    secret pek populer cidden. Bir ozet gecsen bize..gulcin secret diyet kitabı degil...huuu...

    YanıtlaSil
  5. ya at pamukları yere.. yat hamağa..

    YanıtlaSil
  6. Hay pamuk düşsün kafana. Temizlik olayını yine abarttın dimi? Ne var ne yok dökmüşündür ortalığa. ARTIK RAHAT BIRAK ŞU EVİ GİZEMLİ GÜNDELİKÇİ.

    imza: İsimsiz bir anonim

    YanıtlaSil
  7. hah hah haaaayyyy! :))))
    aynını ben de yapmıştım. saatlerce uğraştım sonradan. bilirim parmak acısını. :P ama ben kendi aklıma uyup yapmıştım. hastalık kardeşim bu! herşeyi yıkayıp temizleyebileceğini sanma hastalığı. ;)

    şarkı çok güzel HunterHandan! :)) eskilere götürdün beni, kulaklık kulağımda çok uyudum ben bu şarkılarla. öyle karışık bi kasedim vardı o ara. tracy chapman,sade falan da vardı içinde. hey gidinin gençliği!

    sıcak mı? evet, burası da öyle çoook sıcak. iş yapmak da istemiyor canım ama evi pok götürüyor yapmam lâzım. yazgünü 15 günlük toz var evde. öyle işte..

    seviliyor ve öpülüyorsun, güzel bir gün olsun herkese! :))

    YanıtlaSil
  8. handan hnm, guzel bir cumaya acılmamıs sabahımız bugun, yoksa ben mi goremiyorum.Refresh te ettim ama :(

    YanıtlaSil
  9. Gülçin canım, ben anlasam olayı sana da anlatıcam ama :D Hayal de çok güzel kurarım , yine de olmuyor işte :D

    Ha ha ha, küvette battaniye yıkanır bir kere canım :)Üşenme aç şu bloğu artık. Sade birşey yap işte. Fonda kar manzarası da iyi gider bak :)

    Aslıcım , ben secreti keşfetsem şimdi bu halde olmazdım herhal ama umutluyum :)Aylin aramızda , isimsiz olarak dolaşıyor şimdilik ama :)

    Angel canım, evet hamaklar bu iş için değil midir zaten? Pamukların üzerinden kedi geçip içine bilimum börtü böcek girmesini istemeyiz di mi?

    Ah Joone, çoktan yapacağım da, bizim hamak çok eskidi, kendimi yerde bulmak da var sonunda :)

    Abarttım valla Bencamin :) Eh, adalet duygusu var bende, şimdi yastıklarını kimisini temizle kimisini kirli kalsın, olur mu hiç? Üzülür sonra pis kalan :D

    Candancım, temizle temizle nereye kadar di mi? Ama, negatif "çi"ler gidince de insan çok ferahlıyor valla :)Şarkı güzel değil mi gerçekten? Neyse dinleme şarkıyı, dinleme, hadi kalk işine bakalım :)

    Angel canım, ay bugün günlerden ne onu bile bilmiyorum ben şu an :D

    YanıtlaSil