Tam Ortasındayız Hayatın

Mart 21, 2023

Yaşama iştahımı kaybettim bir süredir. Bahar mı çarptı, menopoza giriş dersleri mi , memleket halleri mi bilmiyorum. Feci çarptı ama. Her akşam yarın sabah toparlanıyorum artık diye yatıp her sabah çöp gibi kalkıyorum. Bir de reklamsız candy crush tarzı oyun buldum telefona, hayatımı onunla öldürüyorum.

İçimde kıpırtı yaratan tek şey konserler. Geçen seneden kalan Manowar biletim meselâ. Daha duyar duymaz aldığım Hollywood Wampires. Satışa çıktığı gün David Garret. Var gücümle bunlara tutunuyorum. İlk Metallica konserine gitmek için tek altın bileziğini satan Handan 'dan bu yana değişmeyen coşku. Ne ayakkabı, ne çanta, ne mutfak eşyası ne makyaj malzemesi. Hiçbirine para harcamıyorum ama konser, gezi, sinema, müze :)

Sinema dedim de film festivali de geliyor. En son 2019 da gitmişim. Yarın filmler belli olacakmış. Oturup film seçme keyfi yapayım. 

Mayısta Dimash geliyormuş konsere. Can'la Antalya kaçamağı yapsak, hem sevdiklerimizle buluşsak hem konsere gitsek. 

Bugün baharın ilk günü. Depresyonun üzerine çıkıp zıplayasım var. De get artık, başıma sarıp durma, bir kısacık hayatım var, tadını çıkartmak istiyorum. Herkese her şeye inat, kendime rağmen, hayatımı istiyorum. Çok şey mi istiyorum yaaa. Yetti gari...


Not: Fotoğrafa tıklayıp nefis şarkıyı dinlemeyi unutmayın. 

Benzer yazılarım

14 Yorum yap

  1. Afiyet olsun, bol keyifli seyirler ve gezmeler...

    YanıtlaSil
  2. Afiyetler olsun:) Konser zevkim hiç olmadı ne yazık. Öyle ayakta falan ,hele ki kalabalık , içimi basar kaçıp kurtulmak isterim:)) Müzik ve klip film kıvamında, güzel.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de daralmadığım tek kalabalık konser kalabalığı Mehtap.

      Videosun da müziği de ayrı güzel, değil mi ?

      Sil
  3. Başlığa atfen: 35 yaşın kutlu olsun canım Handan :))
    Ben de bu sıra konser konser gezmeye başladım, hayırlara vesile olsun ama kendi yaşıtlarımı bulamıyorum. Ya herkes benden en az 15-20 yaş genç ya da herkes benden 15-20 yaş yaşlı :)))) Neredesiniz ey yaşıtlarım?!?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın burada alalım konser bileti, birlikte gidelim Ceren. Gerçi ben de senin yaşıtın olmuyorum ama idare et artık :D

      Sil
  4. Afiyet olsun Handan bu inşallah güzel geçsin hepimiz için. Hülya

    YanıtlaSil
  5. Mod değiştirmek için müziğin,güneşin ve sporun üstüne tanımam.kötü günler geride kalsın artık:(

    YanıtlaSil
  6. Hayat çok ilginç tesadüflerle dolu. Ya da tesadüf olamayacak kadar bir bağ mı var her şey arasında bilmiyorum. Ama daha dün gece Notre Dame müzikalindeki parçaları aratıp söylemiş herkesi dinlemeye çalışırken karşıma resimdeki bağlantıdaki sanatçı çıktı. Bir iki kısa videoda bile beni çok fazla etkiledi. Gece olduğundan uyuyayım da yarın bir araştırayım kimmiş bu kişi diyordum. Ve sabah ilk açtığım sekmede sizin yazınız ve bu sanaçı çıktı karşıma. Bunlar bana çok hoş bir his veriyor nedense. Çok teşekkür ederim. Umarım siz de keyifle planlarınızı yaparsınız ve üzerinizde o his uçar gider. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel tesadüf olmuş Bonheur. Belki de çekiyoruzdur ilgilendiğimiz şeyleri kendimize :) O zaman güzel şeylerle ilgilenelim de onları çekelim :) Benden de sevgiler.

      Sil
  7. bahar yorgunluğu, geçer yakında :)

    YanıtlaSil