Valla Ben Zor Hesaplıyorum Herkes Nasıl Yapıyor

Şubat 01, 2023

Bir haftadır damla saatlerinin arasına bir hayat sığdırmaya çalışıyorum. Ay deli olaciğim. Bu katarak ameliyatı çok kolay bişi diyenlere uçan tekme ile gitmek frlan istiyorum.

Annemle karşılıklı didişiyoruz. Doktor gerilimi ve benim evimde kalmanın değişimi onu çarptı. 


Dün ikinci gözden de operasyon geçirdi. Damlalar iyice evrildi. Yok sağ göze saat başı , her defasında değişik üç damla, yok sol göze üç saatte bir ama on dakika arayla iki değişik damla, yok üç gün şöyle yok beş gün böyle. Valla bütün gri hücrelerimi kullanmaktayım.

Geçen hafta tenis, buzpateni derken vakit geçirmiştik, dün spor kanallarında bir şey bulamayınca hepten sıkıldık. Neyse bugün buzzz gibi soğukta yürüyerek döndük doktordan, iyi geldi. Dönüşte de Kürşadlara kahvaltıya gittik. 


Ve üzerimden yük kalkmasını sağlayan bir haber de aldım eve dönüşte. Bilgehan bütün derslerinden geçmiş :D Bütünleme için lineer cebir çalışmaktan kurtulduk. Üzerine ağabeyinin yanına gitmeye de hak kazanmış oldu. Derslerinden geçersen ara tatilde göndeririz demiştik. Buna en çok kim mutlu, peynirrrr diye sayıklayan Metehan :D


Haftaya Can'ın neredeyse on beş gün izni var ama bu damla furyasında bir şey yapabilecek gibi durmuyoruz. İzni alın dedi ama almama ihtimalleri yüksek. Artık, sen git , kardeşlerini falan dolaş dedim, ne diyeyim.

Ocak ayı doktor kontrolleri açısından verimli geçti. Kitap okumam da çok kötü değil. Çıtır çerez filmler izledim. Misafir ağırladım. 


Şubatın ilk günü geldi bile. İlk defa kışı hissediyoruz bugün . Gerçekten buz gibi. Kar yağsa ne güzel olur .

Can gece Hindistan'dan gelecek. Çarpılmasa bari üç günden sonra otuz dereceden bir anda kışa düşünce.

İşte benden böyle. Görüşürüz, çüüzzz.





Benzer yazılarım

11 Yorum yap

  1. Katarakt ameliyatının en nefret edilesi yanı o damlalar. Kocam iki kez katarakt, bir kez de kataraktın göz gerisine düşen merceğinin çıkarılıp takılması ameliyatı oldu. Damla damlatmaktan depresyona girebilirdim, ayh! Neyse geçmiş olsun, tez iyileşsin...

    YanıtlaSil
  2. Keşke iki göz arası 3 ay ara verseydiniz, kısa aralıklı olmuş. Geçmiş olsun sizlere.

    YanıtlaSil
  3. anneciğin tez zamanda toparlasın inşallah , kayınpederim geçirmişti damla sürecinden sonra çok zorlanmadı sanki , ve metehan için ben de çok sevindim perniy mühim bacım :) belki siz de gidersiniz belli mi olur kız :)

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim. Sınavlar için de gözünüz aydın :)

    Ocak ne ara bitti ben çözemedim. Şubat zaten eksik ay, çat diye biter; oldu mu sana bahar. E baharın ardı yaz. Ben bu seneyi kapatırım bu gazla :)))))

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun...
    Havalar anca soğudu evet, dikkat edin kendinize :)

    YanıtlaSil
  6. Bilgehannn, tebrik ediyorum seni :) ve anneciğine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum <3

    YanıtlaSil
  7. Büyük geçmiş olsun. Gözümüz en önemli organımız. Eşim de iki kez katarakt ameliyatı geçirdi. Çocukken bir dal batması sonucu bir de retina yırtılmasından ameliyat oldu. Ben de retina yırtılması ile ilgili bir ameliyat geçirdim. Göz damlalarıyla uzun süreli dostluklarımız var.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Ayyy Bilgehan'a sevindim, tabii peynir bekleyenin hasretine son verilecek olmasına da. :D

    YanıtlaSil
  9. hadi sabır sabır iyileşir yakındaa :)

    YanıtlaSil
  10. Anneciğe geçmişler, sana kolaylıklar dilerim <3 Fakat katarakt ameliyatı sonrası "kızım gel bi bakayım senin yüzündeki çiller artmış ne olmuş böyle" diyen doğrucu davut bir ananem olmuştu, baya bozulmuştum :))))
    İlk ve son fotoğrafa bayıldım, Bilgehan'a çok sevindim, ay bizim için de güle güle gitsin bol bol gezsin (senin yanına ilişiverme şansın yok mu Handan'ım yahu, bir nefeslik..)!

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun anneye damla işi biraz bıktırıcı oluyor ama görme pırıl pırıl. Bilgiç'i tebrik ediyorum. Hülya

    YanıtlaSil