Şubat 21, 2008

Yok ben hâlâ Hürriyet almıyorum. Sanırım bir ben bir de annem kaldı almayan :) Onu bırak internette bile bakmıyoruz. Bu arada şunu keşfettim ki Cumhuriyet güzel bir gazeteymiş.

Benzer yazılarım

7 Yorum yap

  1. HANIMMM HANIMMM BEN Bİ YAZIYA YORUM YAZARKEN, SEN YENİ YAZI MI POSTALIYON?

    Ben de almıyorum şekerim Bürriyet gazetesi. Eminimi çölaşanımı kovdukları gün, ben de o gazeteyi kovdum evimden.Ayol başka gazete de yok alacak. Eskiden tan gastesi vardı. Çıkıyosa onu alayım bari. cıbıllar vardı ama napalım. Gaste gastedir. Genel kültür bi yerde.

    aylin sıtkısı sıyrıldı tarancı

    YanıtlaSil
  2. günaydın Handan:)) biz hiçbir gaste alıyoruz daha iyi o tavsiye ederim;))

    YanıtlaSil
  3. şarkını çalıp bilooma asabilir miydim? ehehe
    naylin

    YanıtlaSil
  4. yani şahsen bizzat ben kendimin bloguna bu kadar abuk-subuk ve de gereksiz yorumlar yapan biriyle karşılaşsam, kesinlik ve kat'iyyen bu tarz kişiler için kapıya güvenlik koyar ve "yassah bacım giremen" dedirtir ve delirtirdim.. hani tamam Allah kadını yaratmış eyvallah da dedikocu, asıp-kesen, çalan kişilikleri niçin yaratmış anlayamıyorum. Ha bu arada canım Türkçe'yi ne hallere getiriyor bu tarz kişiler yazdıkları yorumlarla. bildiğimiz gazeteye, gaste filan demek de nedir yani? Bürriyet'ten Cumhuriyet'e transfer olmak da aslında biraz enteresan, zira biri kapitalizmin kalesi diğeri laikliğin. Ve fakat Cumhuriyet gazetesi için bir şey söylemek istiyorum, geçen birincisi yapılan "Cumhuriyet Spor Ödülleri" töreninde, sürekli olarak eleştirdikleri, etiketledikleri, kınadıkları bir kesimin temsilcilerinden olan Ülker grubuna yapılan ödül töreninin alkolsüz içecekler kısmının sponsoru olması yetmediği gibi 3 farklı alanda Cumhuriyet gazetesi tarafından ödüllendirilmişti. Bu yıl aynı törenin ikincisi yapılacak Mart'ın ilk haftasında, ama enteresandır geçen yıl 3 olan ödül sayısı bu yıl 4'e çıkacak.. Tam 4 dalda Ülker grubuna Cumhuriyet Gazetesi tarafından ödül verilmesi ne kadar da enteresan.. Her neyse boyumu aşar böyle şeyler, beni bağlayan bu tür törenlerin alkollü bölümleri.. sıtkısı sıyrılan kişiler de oturup bilgisayar başında çekirdek çitlesinler madem.. Tan yerine de Şok alsın bi tane de :)

    YanıtlaSil
  5. Aylin canım ben çok kültürlüyüm artık :) Şarkıyı çalıp bloğuna asabilirdin tabi, başka şahıslar ne derse desin bakma sen onlara :)

    Katrecim uzun süredir ben de öyleydim ama insan birşey de arıyor elinin altında, internetten okumayı da sevmiyorum.

    Valla ortada elinden tutulabilecek herhangi bir başka gazete varsa söyle Züper. Ben bulamıyorum.

    Bu arada özel konuşmalarınızı kendi bloglarınızda şeyettirebilirmisiniz bi zahmet. Aaaa :)

    YanıtlaSil
  6. yeni şeyler keşfetmek ne kadar güzel dimi? :)

    iyi geceler

    sevgiyle kal

    BibiS

    YanıtlaSil
  7. ya iyi ki gazeteye bi defa gaste dedik yani zuper! bir şey hatırlatmak istiyorum zamanında birileri birilerine onur ödülü bile vermişti. neyse Handancım özel konuşmaları burada istemiyordu unutmuşum:))bu arada Handancım ben dergilere taktım kafayı.. eve bir sürü dergi giriyor son aylarda:))

    YanıtlaSil