Ne Yaratıcıyım Ya Rabbim :)

Şubat 20, 2008

Son bir iki yıldır ev gezmelerine giderken pek bir kokos oldum :) E, ev gezmesine gidince yanında ayakkabı götürmek farz oluyor. Yani giydiğim muhteşem kıyafetlerle uymayacak terlikleri bir kenara bıraktım gidince tek gitmiyorum ki çekirge sürüsü gibi gidiyoruz mübarek, bu bağlamda ev sahibesinin o kadar terliki bulması mümkün değil. Buraya kadar anlaşılıyor di mi? İşte böyle bir duruma düşünce ayakkabı çantası denilen şeyin gerekliliğini fark etmiş bulunmaktayım. Naylon torba pek bir kötü duruyor. Üstelik uygun boyutta olanını bulmak zor. Neyse, ayakkabı çantası olarak sağa sola bakınırken (Çok da bakınamadım doğrusu, aklıma gelen en son şey o oluyor çarşıya çıkınca :) (Neyse hâlâ bir ümit var benden yana) birşey bulamayınca ben de uydururum bir çanta ne olacak dedim. Aşağıdaki ultra muhteşem şey beni eserim :D Bir adet şal ve bir adet fulardan oluşmakta kendisi .Ama bunu kimse bilmiyor tabi di mi :)


Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. çok güzel olmuş handan abla.çanta tutkusu olan biri olarak bayıldım üretkenliğine...
    güle güle kullan...

    sevgiyle kal
    BibiS

    YanıtlaSil
  2. Helal olsun Handan abla :)

    YanıtlaSil
  3. nihohohohohoho çok güzel olmuş aman ne hamaratsın diyeceğimi mi sanıyorsun?
    kız hiç sen gibi koskoca bi müfettişe yakışıyo mu ev gezmelerine gitmek? Hem de ayak torbasıynan geziyoooo. ayyyyy sen dedikodu da yapıyondur ev gesmelerinde.
    Yazın sana oturmaya gelirken bavula koyup gelcem ayakkaplarımı. Benim ayaklar büyük. Anca bavula sığar.
    Tamam baarma. Çekiliyoruz. hıh!

    bir garip aylin veli

    YanıtlaSil
  4. Bibis ne güzel seni görmek. Teşekkür ederim.

    Emircim , helâl olsun valla di mi :)

    Aylin canım, ben hadi abuk subuk bişiler yapıyorum, senin karalamaları bir ele alırsak, of of :) Bu arada yazın bana oturmaya gelmen kısmı beni şok etti, şimdi kendimi toparlamata çalışıyorum. Rejime başlamam gerek hemen :)

    YanıtlaSil
  5. bayıldım bu çantaya yaa... Bravo:))sen bakma millete bende günlere falan gidiyorum arada:D normal görünmek iyi geliyor arada, dedikodu bile yapıyoruz:D herkese tavsiye ederim:))

    YanıtlaSil
  6. İl sağlık müdürlüğünden 2 tane memur alıp gelcem evine. Sen benim için kahvaltılık almaya başla. Şimdiye dek verdiğim tüm kiloları, senin sofranda sucuklu yumurta, ıspanaklı böööğrek felanlarla almayı düşünüyorum.

    Bu arada birine dert oldu senin istanbul'a gelip gitmen. Geçen gün seni sordu. Dedim senin bilona gitmeye bile tenezzül etmiyo Henden. Sen kimsin ki didim. Sen kendini ne zannediyosun didim. İyi didim. Ohh canıma değsin..

    O kişi buradaysa ve bu yorumu görüyorsa derim ki ona;
    HENDEN BENİM ARKADAŞIM. SENİN DEĞİL. ÇATLA DA PATLA !

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim Katre canım :)

    Aylincim balım o nasıl yorum öyle, okuyan da gizli saklı bişi yapıyorum sanacak, tı tı tı :)

    YanıtlaSil
  8. bir ben alışamadım bu gün olaylarına,çantanın sapı olan fularına bayıldım,ayakkabı çantasından çok uzak olmamdan olsa gerek keşke fular olarak hayatına devam etseydi demeden geçemedim..

    YanıtlaSil
  9. Gülçincim pazardan bir milyona almıştım. Aynısından yine var :) Çalışırken gün olayı olmuyor haliyle evde oturanlar çıkartıyor bunu :)

    YanıtlaSil