#

Ağustos 21, 2007

Hadi hadi, pazartesi sendromu geçti artık. Herkes işinin başına :)

Canı çok sıkılanlar, gizlice bir aynanın karşısına geçip kendilerine gülümsesinler :)

İçimizdeki ışıltı hiç sönmesin.

Amiin :)

Not: Müziği değiştirecektim ama çok hoşuma gitti dinlemek :) Biraz daha böyle devam etsin bakalım .

Not2: Herkesin çayı servis edildi. Hayır efendim, bayatlamadı o çaylar, taze demledim ben :)

Not3: Yok öyle bir not. Yazacaklarım bitti ama yazı yazmak fiili hoşuma gittiği için devam ediyorum öyle ben. Siz bana bakmayın, işinize devam edin anacım. Havalar da sıcak zaten. Ter boşanıyor insanın üstünden. Çocuklar hayvan kutusunu çıkartmamızı istiyorlar. Odada adım atacak yer yok . Ama çok güzel bir oyun kuracaklarmış. Annemle iki senedir ilerletemediğim yapbozun (daha doğrusu yapbozmanın) neredeyse yarısına ulaşmış bulunuyormuşuz. Ooo saat onbire geliyormuş. İşlerim varmış benim. Gidiyormuşum. Falan filan...

Benzer yazılarım

3 Yorum yap

  1. canımmmm handan :) güzel bir gün olsun senin içinde :) ben deliler gibi tez bitirmeye çalışıyorum..son rütuşlarım artık..eylül 4 de jürim toplanıcak inşallah..hayat daha bir güzel olucak bundan sonra inşallah.. senii kocaamannnn çooook seviyorum :)) vee kocamannnn çook öpüyorum canımm canımmm handan :) ee bu kadar oyalanma yeter derse zehra hadi hadii :D:D:D:D senle çay molası ayrı bir güzel yahuu :)

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Handan:))

    Haydi kalk bugün günlerden perşembe ve evimiz de güzel dediğin gibi... (aaah tatil aaahh:))

    YanıtlaSil
  3. öyle sessiz ki bu aralar.. aylin de yok, cim de yok, handan da yok.. gelilp gidiliyor ama sessiz sedasız.. sessizlik kötü şey doğrusu.

    YanıtlaSil