File (Yok fayl değil, file canım, pazar filesi :)

Ağustos 24, 2007






"Alışverişe çantasız gitme!"







Ben en çok bir file bulup da almak istiyorum. Bir de eskiden deri cüzdan görüntüsünde çantalar vardı. Fermuarını açınca bir anda koskocaman kumaş çanta haline dönüşüyorlardı. Onlardan bulursam üzerine atlayacağım hemen.

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. eskiler ne kadar da estetik şeyler sunarmış hayatımıza;ama teknoloji denen şey onlardan uzalkaştırdı bizi.hatta sağlığımızı da bozmaya başladı denebilir. son zamanlarda siyah poşetlerin zararı üzerine haberleri izlemişsinizdir sanırım.
    halbuki file ne kadar estetik bir şey.bizim antakya da pazar arabaları var,bazen kadınlar arkasında sürerken yolu bile tıkıyor:)
    şimdiki müzik setleri ne kadar göz alıcı şeyler,hayran bırakıyor kendine ama eski radyolar da o kadar estetik,o kadar güzel ki ne bileyim işte...
    en iyisi eski radyolardan alaturka şarkılar dinlemek,yenilerden de arzumuza göre cd ler atmak..evet en iyi çözüm bu sanırım:))

    YanıtlaSil
  2. ya handan ilk bakışta senin şu renkli fileleri valla bluz sandım :D ama renkler harikaa :) ne dicem sana o dediğin çantadan bende gördüm :) halamda vardı eğer bulursam sana yollayim hemen tamam mı :) öperim seni kocamann :)))

    YanıtlaSil
  3. sürekli renkli kalemlerini taşıyan ve asla kalem kutusu kullanmayan bir insan olarak ben file çantamla rahat edemedim.

    YanıtlaSil
  4. filenin sultanları mı olacaksınız be ne filesi..laylon poşet iyidir

    YanıtlaSil
  5. Haklısın İvriz. En çok da eski evlerin zerafetinin yanında şimdiki apartmnların kabalığı üzüyor beni.

    Zehracım, valla giyilebilir gibiler gerçekten de :)

    Hımm, Maybe, güzel renkli kumaşlardan bir kalem kesesi dikmeli sana :)

    Tı tı tı joone, insan nispet yapar mı canım, ben de bulucam bir tane elbet :)

    Yok isimsizcim, ben denedim, laylon torbaları lime lime yapınca file olmuyor :D

    YanıtlaSil
  6. eskiler iyisini bilir.. Pazarlarda teyzeler hala bunları kullanıyor. Migros ta boyle kullananlar için indirim yapacakmış. Carrefour ise tekrar kullanılabilir cantaları satacakmış 1 YTL'ye.
    Aha da anlayış farkı..

    YanıtlaSil
  7. fileleri ben de cok severdim ama rastlayp da almadım..kendi evimin hanımı olunca naaparım bilmem..o çantadan hiç gormedim..

    YanıtlaSil
  8. Birde bu ara böyle bir salgın var bilmem duydunuz mu?
    İngiltere'de 'I'm not a plastic bag' (Naylon torba değilim) yazılı bez çanta fırtınası esiyor.

    YanıtlaSil