Reklamlarda

Temmuz 18, 2005

-Neden gerekli deterjan ortaya çıkmazdan önce ev pislikten batar?
- Neden minicik bebeği taşların üzerinde görünce kimse üşüdüğünü düşünmez de hijyeni düşünür?
-Neden kremleri sürüp genç ve pürüzsüz cilt elde edenler hep yirmili yaşlardaki kızlar oluyorlar?
- Neden çocuk klozet kapağıyla oynarken annesi hiç karışmaz?
- Neden formda kalamayan kadınlar aynı zamanda aptal, gıcık, sevimsiz tipler oluyorlar diyet bisküvileri yememenin böyle bir yan etkisi mi var?
- Neden önce renklilere ayrı beyazlara ayrı deterjanlar ortaya çıktıktan sonra şimdi yine eskiye dönüp bak ne kadar pratik diye tek deterjan sunuyorlar?
-Neden saçlarını bilimum şampuanla yıkayan kızlar zıplaya zıplaya yürüyorlar?
-Neden ben bulaşık deterjanını tencereye dökünce pıt diye pırıl pırıl olmuyor?

Benzer yazılarım

5 Yorum yap

  1. S:Neden gerekli deterjan ortaya çıkmazdan önce ev pislikten batar?

    Y:Cunku o deterjan ortaya cikmadan once zavallinin kullandigi ilk deterjan cok kotu idi./ Bir baska yorum da evin deterjandan cok korktugu olabilir ki ortaya cikar cikmaz temizlenmistir. Halbuki evin DeterJan'dan cok korkmasina gerek yoktur. Fransizlar cok ofkeli erkekler degildir cunku. DeterJAN Evin gibi dunya tatlisi bir bayani sirf pis oldugu icin incitmez. Bunu belki seksi bile bulabilir:P Tabii Deterjan'in sinirinin bir nedeni Evin Bodur olmasi olabilir. O durumda Evin en azindan temiz olmasinin faydasi olabilecegini dusunur. Off off.


    S:Neden minicik bebeği taşların üzerinde görünce kimse üşüdüğünü düşünmez de hijyeni düşünür?

    Y:Burada kelime hatasi yapmissin ablacim. O hijyen degil Tijyen olacak. E artik hersey acik. Hem zaten minicik bebegi taslar uzerinden gorunce niye usudugumu dusuneyim. Hemen kaldiririm onu. Haydaa seninki de is simdi.

    S:Neden kremleri sürüp genç ve pürüzsüz cilt elde edenler hep yirmili yaşlardaki kızlar oluyorlar?

    Y:Cunku zavalli kizlar henuz hayatlarinin baharinda ogrenciler. Para kazanmalari lazim. 30-35 yasinda hayatini yoluna koymus kadinlari oynatacak degillerdi herhalde. Calismak suc mu?
    Bir baska acidan bakildiginda insanlar kremleri sürüp genç ve pürüzsüz cilt elde eden 20 yaslarindaki erkekleri pek icacici karsilamazlardi.

    S:Neden çocuk klozet kapağıyla oynarken annesi hiç karışmaz?

    Y:Cocuk oynuyor gordugun gibi iste niye karissin. Oyun cocugun zihnini gelistirir pek cok psikolog boyle soyler. Bak arama motorlarini ac.%99'u cocuklarin zihinsel gelisimi icin oyunlarin cok onemli olduguna parmak basarlar. Bunu soracagina biraz arastir. Internet elinin altinda.

    S:Neden formda kalamayan kadınlar aynı zamanda aptal, gıcık, sevimsiz tipler oluyorlar diyet bisküvileri yememenin böyle bir yan etkisi mi var?

    Y:Evet Kiti Minibax yesil ambalajli biskuvilerini yemeyen bayanlarda bu yanetkilerin malesef hepsi mevcut. O kadar uyarmamiza ragmen dinlemiyorlar.
    www.kitiminibox.zom . Buradan siparis verebilirsin.
    Kursad
    Kiti minibox senior sales manager

    S:Neden önce renklilere ayrı beyazlara ayrı deterjanlar ortaya çıktıktan sonra şimdi yine eskiye dönüp bak ne kadar pratik diye tek deterjan sunuyorlar?

    Y:Bunun da suyu cikti artik. DeterJAN'la ilgili bunca safasatayi nerden uydurdun anlamadim. Yok Evin'mis. YOk bilmemneymis. Simdi de irkcilik cikardiniz ortaliga. Yok kardesim JAN yapmaz oyle sey.

    S:Neden saçlarını bilimum şampuanla yıkayan kızlar zıplaya zıplaya yürüyorlar?

    Y:Bu tamamen hirsizlik. O sicrama sampuanin etkisi degil aslinda.O kizlara once Kiti Minibox yediriyorlar? Zaten sicramaya sol ayaginda baslamalarindan belli:P

    S:Neden ben bulaşık deterjanını tencereye dökünce pıt diye pırıl pırıl olmuyor?

    Y:Madem DeterJAN yaninda onar sor kizim. A aa.

    Cevaplarim bu kadar. Gorusmek uzere.
    Bana ulasmak isteyenler icin eposta adresim kursad@kitiminibox.zom'dur. Genelde postmaster nickname'i ile yanit veriyorum postalara. Hoscakalin.

    Kursad

    YanıtlaSil
  2. Ahahahahaaa :)
    Abla kardeş şahanesiniz siz :)))

    YanıtlaSil
  3. Bunda anlamayacak ne var Allah aşkına Handan. :)
    Açıklamalar çok yerinde. Mesela ben şimdi şimdi diyet bisküvi reklamından teklif geldide mi oynamadım. Oynasam yok satar :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya,açıklamalar çok yerinde Küçük Mucizelerim :) Bence de yok satardı, onların kaybı olmuş tekli etmemek :)

      Sil