Başlık Bulamadım :D

Haziran 23, 2024


Perşembe günü yoğun bir gündü. İnstagram kızlarımla dans videosu çekmek için buluşacaktık. Bir gün öncesinden arkadaşım Gün kahvaltıda buluşalım mı deyince ona hayır diyemedim. O arada meğer Can da çarşamba geliyormuş, evde olacakmış. Üzerine bir de nezle grip olmuş mu sana. Evden çıkmadan hepsine kahvaltılarını hazırladım. Tavuk çıkardım hasta çorbası yapayım diye .


Ben genelde omletle yaparım dışarıda kahvaltı ama canımız şöyle bişey çekti :)
Miltarlar güzeldi ama çok şey olduğundan bitiremedik. Yalnız kalan son pişi ile sigara böreğini doyduğum için yemek istememek beni öyle mutlu etti ki. Eskiden olsa midem isyan etse de deli gibi yemek istediğim için bırakamazdım. Allahım, doyuyorum çok şükür.


Eve dönüp, jet hızla bizimkilere çorba pişirip, o arada lahmacun yemeden nezle gribin iyileşemeyeceği inancı yüksek olan Can'a lahmacun sipariş edip üzerimi değiştim. Tripotu kapıp kızlarla buluşmaya gittim.


Altı kişi olacaktık ama üç kişi kaldık buluşana kadar. Neyse , bir dahakine daha çok oluruz artık. 


Bol kahkaha atarak videoyu bir şekilde çektik. Kızlardan birisi daha önce de birileriyle dans videosu çekmeye çalışmıştım ama onda böyle eğlenmemiştik, gergindik dedi. Benimleyke çok şey öğrenmiş. Ben de mükemmelliyetçiyimdir, kendim çekerken bazen üç gün çekim yaptığım oluyor ama bunu azap çeker gibi yapmıyorum, yapmak isteyerek yapıyorum. Tamam bu kadar, daha da uğraşamam dedikten iki saat sonra dur ya, ben yapabilirim, az daha deneyeyim derken buluyorum kendimi zira yapmaya çalışma kısmını seviyorum zaten .

Videodan sonra Hababam Sınıfı Müzesi 'ni gezdik, ağaçların altında oturduk.

Keyifli bir gün oldu. Giderlerken videoyu yayımladığında bir sonraki dansa herkes gelmek isteyecek diyerek ayrıldılar :D


Uzun ve yorucu bir gündü ama yorulmadan ne yapılabiliyor ki hayatta ?





Bu da çarşamba akşamı Canan'ın bahçesinde otururken. 


Şu anda başka tatlı heyecanlar içindeyim.

Can'ın bi milyon defa " Sen şimdi bizi bırakıp gidiyor musun gerçekten de ?" mobbinglerini dikkate almadan üniversiteden bir arkadaşımla üç gecelik kaçamak tatile gideceğim. Neyse nezlesini de bulaştırmadan geçirdik beş günü. Umarım yarın sabah yola çıkabileceğim. 


Çantam hemen hemen hazır. Pantolonlara hâlâ karar veremedim. Bahçıvan pantolonla gideceğim, bir tane de ince pantolon olsun yanımda diyorum. Burada bir de beyaz kapri var ama onu çıkarttım. Çok da renksiz kalmışım ama diğer pantolon yerine çiçekli eteğimi koyabilirim. Kitabı sırf orada okuyacağım diye üşenmeyip dün aldım. Yazarından gideceğim yeri tahmin edebilirsiniz.

Bir avuç ağrı kesici almayı da unutmayayım, ağrılarım yine beni yürütmüyor bu aralar.

İşte böyle. Şimdi gidip ben yokken yesinler diye mercimek çorbası ve kinoa pişireyim. Etleri Metehan halleder. Can zaten akşamına uçuşa gidecek, ben dönene ladar yok. Gittiği halde bizi bırakıp gidiyor musun demesi bir yerlere beni göndermemek için harcadığı çabayı anlamaya yeter sanırım. Neyse , bu tatil bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Başkalarını düşünmeden sadece kendimden sorumlu olmak . Gençlik günlerindeki gibi...
 



Benzer yazılarım

8 Yorum

  1. İyi eğlenceler Handaaaan :)

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller çok güzel geçsin fotoları bekleriz. Hülya

    YanıtlaSil
  3. İlk kez yarım kalmış bir yorum yayınlanınca silmek zorunda kaldım sevgili Handan. bilmem hata benden kaynaklanmış olabilir.
    Önce Handan nasıl başlık bulamaz, ne güzel bir yoruma yönlendirme diyecekken yorum bile yazamadım!
    Ve aklımdan yorumlar sıralandı:
    "HANDAN: Her Derde Deva..."
    "Bir Handan= Bin Handan..."
    " Bir Bilene Sorunuz: Handan Her Konuda Güvenilir Bir Kaynaktır..."

    Arkadaş bahçesindeki foto harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makbule Hanım yine yüzüme mutlu bir tebessüm kondurdunuz :) Başlıklar birbirinden güzeller , teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Bence artık TEDx konuşması yapmanın zamanı gelmiştir :) Dans olayı zaten efsane :)
    İyi tatiller, uzun uzun tatil anıları bekliyoruz, bu arada arkadaşın bahçesindeki foto şahane 👏🥰🧿

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne konuşcam kız oralarda :D
      Teşekkür ederim:)

      Sil