Tamam Çok Şişko Oldum Artık Buna Bir Dur Deme Vakti Geldi

Kasım 14, 2016

Metehan'ı doğurduğum kiloya alışmıştım ama Bilgehan'ı doğurduğum kilo artık fazla oldu sanırım. Yüzüm botokslu gibi ama ilave her kilo yaşlandırıyor adamı.

Son bir kaçtır baş ağrısına yakalandığımdan bir türlü başlayamadım rejime. Bugün pek kararlıyım. Baş ağrısı tepemde kendini hissettirmekte ama bi çaresini bulucaz elbet.


Gün itibariyle tontona dönmüş olduğumun fotoğrafıdır. Kendimi kınıyorum. Yakışıyo mu bu sana Handan.

Bu arada konuyla alakasız ama kedi çılgınlarına Fenerbahçe Parkı'nda çok mutlu olacaklarını söylemeden geçmeyeyim. Bakınız şekil A :)

Sabah yürüyüşlerime gitmeyeli aylar oldu. Hoş normal yürüyüş saatimde hava karanlık oluyor hâlâ, bir yöntem bulmam gerek.

Bugün mesela dışarı attık kendimizi. Fotoğraf peşinde koşarken pek ritmik yürüdüm diyemem ama dondum dondum, o da kalori harcatmıştır :P

Bu arada kuşlar yakaladım, karga ve martı dışında da yakaladım, pek bahtiyarım, düzenleyeyim bir şarkı listesiyle gelirim yakında :)
Şimdi ben fotoğraflarıma bakiim, siz de bana kolay yapılacak rejim tüyoları verin. Aç kalmiim bak :D Aç kalmadan on beş kilo nasıl verilir,  e ben de onu soruyorum işte :)






Benzer yazılarım

25 Yorum yap

  1. Kediler kediler her yerdeler, bayılıyorum :D Ben tonton olduğunu sanmıyorum ancak haklısın bence de kilo yaşlandırıyor kişiyi.
    Kolay gelsin şimdiden başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla gayet tonton olmuşum bence, bacaklar tam bir kütük,yüz desen üç posta botoksu üstüste yaptırmış gibi Şenay:P

      Umarım bu sefer başarırım. Bakalım.

      Sil
  2. ahahahaaa :))
    15 kilocuk nedir ki şekerim...
    Bak 6 ay sonra hemen vermiş olacaksın...
    Aç ta kalmayacaksın üstelik...
    Kaşına kaşına vereceksin tüm kiloları...

    Öperim seni :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vermiş olucam di mi Şebnem. Sonrasında da bi estetik düzelttirme gerekecek ihtimal, dur Can'a söyliim de hazırlasın paracıkları :D

      Sil
  3. Ben fotoğrafta bir tonton aradım; ama yoktu. Sanırım sahiplerince terk edilmiş :))) hayli kedi vardı o kadar; zarif bir hanım dışında :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha teşekkür ederim Yasemin, yok pek zarif halim kalmamış o senin zarifliğin :)

      Kedilere her yer yuva yapılmış, son fotoğrafta gördüğün gibi. Sanırım yazın daha mutlululardır, bugün hava buz gibiydi pek kimse yoktu parkta.

      Sil
  4. Kendine haksızlık etme. Hem ben gördüm şişko falan değilsin :) Bugun saat 16:52 itibari ile yeni ay tutulması başladı. Diyete girmek için bugün en uygun zaman. Hala kilo vermek istiyorsan haberin olsuuun :)

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bugün başladım diyete Sade, ama başım ağrımadığı gözönüne alınırsa başarılı bir çalışma mı yaptııım yoksa rejim yaptım diye kendimi mi kandırdııım göreceğiz bakalım :)

      Sil
  5. Kediler ve sen,pek şirinsiniz😍😍😍

    YanıtlaSil
  6. Valla bizim bahçede tonton kediler bol. Hatta bonus olarak yavruları da bulunuyor. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzlerce kedi vardı İlknur, tam bir kedi cenneti. Sizin bahçe de iyiymiş :)

      Sil
  7. Kedi cenneti!:) Üçüncü tıpkı rahmetli PRenses'im:((ay bu kadar mı benzerlik olur:( Bağdat caddesinde bakamayacağını söyleyen bir aileden almıştık belki de aynı kedinin kaçıncı nesil kardeşidir o kadar benzettim:( ben yine seni öyle abartılı kilolu görmedim ama sen bilirsin:) kolay gelsin, baş ağrıları için geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul'a gel de gidelim bir gün Müjde :)

      Vallahi kilom 82 oldu. Evlenirken 58, sonrasında 63 tü, bu artık dizlerime zarar veriyor.

      Başağrılarım başımın belası oldu, ama alt edeceğim ben onu, görecek gününü :)

      Sil
  8. Adına hayranım, Handan...ne havalı geliyor söylemesi öyle 😁
    Boğazdan kıs, bol spor anca zayıflarsın abla amaan sen böyle de çok güzelsin 😀
    Ayrıca kilolu da gözükmüyorsun. Bas ağrıları çok zor bilirim, geçmiş olsun abla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adımın anlamını severim Kerime, gülen demek.

      Boğazdan kısınca baş ağrısı başladı, şimdi dengeli bir yöntem bulmam gerek, biraz midemi küçültebilsem çok güzel olacak. Dur bakalım bu sefer çok kararlıyım :)

      Sil
  9. Kedilerden başka tonton yok ortada sevgili Handan. Birde soğuktan tüylerini kabartmış o şirin kuşlar var işte :) Ellerin üşümüştür ama gerçekten deymiş. Emeğine sağlık canım.

    Sevgi ve selam ile <3

    YanıtlaSil
  10. 82 mi? Ahhh, 82 benim hedef kilom be:) Sen gel de tontonu burada gör Handan'cim:(

    O hirs bir gelip bir gitmese ne güzel olacak. Uzun zamandir kaybettim yine o hirsimi, nasil geri gelir bilemiyorum. Hirs da degil aslinda, hirs var ama..Nasil desem, sanki bir dügme var, ona basinca dayanabiliyorum, fakat su siralar o dügmeyi bitürlü bulamiyorum ya da calismiyor, bozulmus:) Yedikce yiyesim geliyor yine sacma sapan seyler. Hemen acilen toparlanmam lazim cünkü yaza dogru kitabim bittiginde ben de kilolardan kurtulmus olmam lazim, hic baska sansim yok yani...Ayseee kendine gel kendineee, kitabini düsün manyak! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen 82 olduğunda 62 gibi gösteriyorsun Ayşe, öyle olsaydııım :)

      Ya moddan bir çıkınca bir daha girmesi çok zor oluyor, bak kaç senedir yeniden başlayayım diyorum bir türlü beceremiyorum. İnşallah bu sefer kararlıyım gibi, bak Sade tam zamanı başlamak için dedi sen de başla :D

      Sil
  11. Valla harika görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esmanur, bana pompayla şişirilmişim gibi gözüküyor :)

      Sil
  12. Ben 18 kilo verdim... googlea öykücü karbonhidrat diyeti yazarsanız detaylar var.... hepsini bı diyetle vermedim ama bu diyetle kilomu koruyorum...

    YanıtlaSil