Son Durumlar

Aralık 25, 2015

Yarın akşam partimiz var.

Bu hafta dişçiden fırsat bulamadım hiçbir şeye.

Bir de üzerine annem" yetti gari beni dolaştırıp durduğun "diye isyan bayrağını çekip çarpıntı yapmasın mı. Haydiii, geçen geceyi hastanede geçirdik. Neyse tamam seni daha hediye festivaline falan götürmeyeceğim sözü ile oradan ayrılmaya ikna ettim de evimize döndük :)

Bugün evde temizlik var. Neyse ki onu çoktan ayarlamıştım. Aksi halde yarın akşam etkinlik olarak ev temizleme partisi yapmak durumunda kalacaktım :)

Migrosun sanal marketini kullandım ilk defa. Aslen Migros kapımın önünde ama baktım alacak listem uzun ve ben taşıyamayacağım. Gelme ücreti benim oradaki çalışana vereceğim taşıma bahşişinden daha az olunca bir deneyeyim dedim. Atom salata biraz zedeli gibi ama diğer aldıklarım gayet iyi. Alışkanlık haline getirebilirim :)

İnternette çok şekerli kızaklar görüp ben de yaparım demiştim. Ama sanırım benimkiler o kadar güzel olmadı. Çikolata paketlerimin boyutu tam oturmadı. Ama yine de idare eder :)


Şimdi gidip hediye paketleyeyim. Sonrasında da çoook işim var :)

Haydi bana kolay gelsiiin :)

Benzer yazılarım

16 Yorum yap

  1. çok geçmiş olsun.kolay gelsin.parti denen şey güzel oluyor.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Mızıka :) Güzel oluyor gerçekten de :)

      Sil
  2. Baston şekerler Migrostan benim aldıklarımdansa tadı güzel ama orantılı değil pek :)
    Parti fotoğraflarını merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet migrostan almıştım Şenay. Aslında boyu çok uygundu da çikolatalar büyük geldi biraz :)

      Ben de bekliyorum, bakalım :)

      Sil
  3. Canım parti de neler ikram edeceksin. Ve cok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihalcim özlemişim seni.

      Bizim kızlar spagetti ve patlıcan sosumu seviyorlar. Bu sene yanına tavuklu krep yapsam diyorum. Onun dışında patates püresi veya salatasına çam ağacı görüntüsü vereceğim. Pazı kavururum. Brokoli ve karnıbahar salatası. Süslü ağaç gibi peynir tabağı. Mini mozeralladan kardan adam olacak mı bakalım çalışmam :) Bezelye kavurması. Üşenmezsem bunlar olacak :) Üşenirsem sade makarna :)

      Teşekkür ederim, geçti çok şükür :)

      Sil
  4. Parti hazırlıkları tam gaz sürüyor haaa :)
    Senin hazırladığın paketlerde gayet hoş bence...

    Annaciğine geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen...
    Öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parti ne kadar hazırlanacak bakalım Şebnem :)

      Teşekkürler, anneme iletirim. Ben de seni öptüm.

      Sil
  5. Anaa,çok güzel olmuş yaaa.Bana bak kadın,bunca işimin arasında bir de senin sayfandan görüp öğrendiklerim eklendi.Aa yeter ama yaa,şimdi de kızak yapmam gerekecek,oysa ki o baston şekerleri bardakların kenarına takıp işi bitirecektim ben,öff,daha uzun gecemiz hallolmamıştı oysa kiiiii :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha üşenme bakiim :) Hem bunu yapmak beş dakika sürüyor, senin yaptıkların yanında lafı mı olur:)

      Sil
  6. Anneciğine geçmiş olsun,bende de var nasıl berbat bir şey olduğunu bilirim,aynısıııı eveeettt kaynımda da vaaarrr,hesabı.Çok çok öperim onun pamuk ellerinden,yardımcı olabileceğim bir şey olursa yazarsın,aklına takılan soro falan olursa sorarsın,tükkan senin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevda :) Ara ara özellikle de tam yılbaşı öncesi gelenek haline getirdi bir yokluyor bizi çarpıntı. Neyse ki herşey temiz çıkıyor,sanırım yorgunluktan oldu..

      Sil
  7. Biri parti mi dedi? Ne güzel, iyi eğlenceler...

    YanıtlaSil
  8. Iyi bari, mandalinalari oyle bos bos otururken yemeyecegim. Senin partiye katilabilirmiyimmmm, en sanalindan:)) Kizak dedin canim kar cekti:))
    Kolayliklar diliyorum partilerin kralicesi. Anacigini da yorma, isler bitene kadar bana yolla, birguzel dinlendireyim ben onu, partiye cilgin kiz modunda katilsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katıl tabi Mevlüde, çok eğleniciğiz :) Teşekkür ederim, kolaylığa pek ihtiyacım var. Ben yormuyorum annemi yaaa, dişçi yordu, onun suçu :)

      Sil