Afiyet olsun :)
Oohhh, ağzım sulandı. Afiyet şeker olsun. ;)
Teşekkür ederim Mehtap:-) İlk deneme için fena durmuyor değil mi CS:-)
pek severim :)afiyet ola
Lahana turşusuna bayılırım :))
Teşekkürler Emrah:-) Benim de en sevdiklerimden Şenay:-)
ellerine sağlık, afiyet olsunçenebaz
Teşekkür ederim Çenebaz:-)
Ben de denemiştim ama sonuç tam bir facia olmuştu:D Emeğine sağlık... Sevgiler...
Handan!
Bayılırım turşuya, hiç denemedim kesin patlatırım malzemeyi.
Ben de beceremeyeceğimden emindim Persephone, nasıl oldu bilmiyorum. Hayır bir sürü tarifi karıştırdım, bir daha yap desen mümkün değil :-) Efendim Evren?:DBen de aynı endişe içindeydim Burcu, hatta kapalı dolaba kâğıt altında saklayarak kurdum:-)
oh bea! afiyet olsun:))
Teşekkür ederim Havva:-)
ellerine sağlık lahana ilgili hiç bir şeyi beceremiyorum ben :)başta lahana sarmasını :)
Şimdi Bahar, kıymaysa kıyma, pirinçse pirinç, lahanaysa lahana, sarmaya hiç gerek yok, kapuska iyidir:-)
Beyaz beyaz gözüme ne değişik göründü. :DBiz içine az miktar mor lahanada ekliyoruz. Pembe pembe oluveriyor. Afiyet olsun.. şimdiye kadar böyle kaplarda kaç kere yaptık bilemiyorum. Açınca bir hafta gitmiyor, bitiyor. :)
En sevdiğimmmm lahana turşusu :)
Afiyet olsun :)
YanıtlaSilOohhh, ağzım sulandı. Afiyet şeker olsun. ;)
YanıtlaSilTeşekkür ederim Mehtap:-)
YanıtlaSilİlk deneme için fena durmuyor değil mi CS:-)
pek severim :)
YanıtlaSilafiyet ola
Lahana turşusuna bayılırım :))
YanıtlaSilTeşekkürler Emrah:-)
YanıtlaSilBenim de en sevdiklerimden Şenay:-)
ellerine sağlık, afiyet olsun
YanıtlaSilçenebaz
Teşekkür ederim Çenebaz:-)
YanıtlaSilBen de denemiştim ama sonuç tam bir facia olmuştu:D Emeğine sağlık... Sevgiler...
YanıtlaSilHandan!
YanıtlaSilBayılırım turşuya, hiç denemedim kesin patlatırım malzemeyi.
YanıtlaSilBen de beceremeyeceğimden emindim Persephone, nasıl oldu bilmiyorum. Hayır bir sürü tarifi karıştırdım, bir daha yap desen mümkün değil :-)
YanıtlaSilEfendim Evren?:D
Ben de aynı endişe içindeydim Burcu, hatta kapalı dolaba kâğıt altında saklayarak kurdum:-)
oh bea! afiyet olsun:))
YanıtlaSilTeşekkür ederim Havva:-)
YanıtlaSilellerine sağlık lahana ilgili hiç bir şeyi beceremiyorum ben :)
YanıtlaSilbaşta lahana sarmasını :)
Şimdi Bahar, kıymaysa kıyma, pirinçse pirinç, lahanaysa lahana, sarmaya hiç gerek yok, kapuska iyidir:-)
YanıtlaSilBeyaz beyaz gözüme ne değişik göründü. :D
YanıtlaSilBiz içine az miktar mor lahanada ekliyoruz. Pembe pembe oluveriyor.
Afiyet olsun.. şimdiye kadar böyle kaplarda kaç kere yaptık bilemiyorum. Açınca bir hafta gitmiyor, bitiyor. :)
En sevdiğimmmm lahana turşusu :)
YanıtlaSil