Oje Sürme Başarısı

Ocak 08, 2014


Genç kızken tırnaklarım çok güzel uzardı, manikürle falan pek alâkam yoktu ama oje sürmeyi çok severdim. Şimdilerde hep suda olduğundan hemen kırılıyorlar. Oje desen durmuyor hiç üzerinde.

Geçen gün baktım uzamış biraz, arkadaşımla buluşmaya da çıkacağım ya oje süreyim diye aklımdan geçirdim. Neyse kahvaltı, beslenme, öğle yemeği, oğlanı okula götür, evi süpür derken öğle oldu. Arkadaşım 20 dakika sonra oradayım dedi. Ben de 20 dakikam varsa lavabonun içine doldurduğum şeyleri de yıkayayım diyerek mutfağa girmiştim ki aklıma geldi. Hemen musluğu kapatıp kendime bozulmamış bir oje bulmaya gittim:-)

Tabii ki iki kat sürmeme imkân olmadığından tek kat, daha ben bu fotoğrafı çekene kadar ucu çıkmış ama olsun, başardım:-)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. renk güzel:) iki katla daha da güzel olacaktır bence.hasta yatağımda bile kırmızı ojelerimle kendimi iyi hisseden biri olarak beğendim bu yazıyı.her şartta hali hazırda tırnaklar rengarenk olabilir yeter ki biz isteyelim;) insan kendini iyi hissediyor yahu...ufak ama aslında ruha çok iyi gelen bir hoşluk bu bence.

    YanıtlaSil
  2. Ben aslında siyaha yakın bordo severim ama bulamadım rengimi:-)

    Bakımlı insanlara bayılırım, ama kendim için öyle diyemeyeceğim ne yazık ki, bak kırk yılda bir becerdim oje sürmeyi:-)

    YanıtlaSil
  3. Biliyomusun bende bugun bu renk surdum.ne zamandir surmuyodum bende

    YanıtlaSil
  4. Duygu'nun da dedigi gibi böyle küçük güzelliklere zaman ayırmak lâzım Mehtapcım ama ben cidden kendimde pek umut görmüyorum, sen kendini kurtar, daha sık yap şu işi:-)

    YanıtlaSil
  5. flormar 323 kodlu oje sanırım istediğin oje.kırmızıdan sonraki alternatif rengim.sana da çok yakışacaktır.;)

    YanıtlaSil
  6. A, evet o, evlenirken bile onu sürmüştüm:-)

    YanıtlaSil