Gidiyorum Ben :)

Nisan 18, 2012

Radarları sonuna kadar açmış gelen yorumları bekliyordum büyük bir hevesle. O kadar renkli bir kişiliktim, izleyenlerim çoktu, hadi oynayalım dediğimde 15- 20 kişi olurdu en az herhalde. Çıkan resim öyle değildi ama. Koskoca bir gün sonunda anladım. Mevzuat değişmişti. Artık oyun moyun istemiyordu kimse. Koskoca adamlar olmuştuk. Bir tamirat ve tadilat işine girmeliydim. Yoksa hislerimdeki tahribatı düzeltemeyecektim bir daha. Pılımı pırtımı toplayıp Tibet'e gitmeye karar verdim. Orada güzel tantuni yapan bir yer var mıydı ki acaba?

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. aaa, var mi ama mizikcilik yapmak?:)

    valla bazen insanin okadar az vakti oluyor ki, sadece hemen acele girip bazi yorumlara cevap veriyorsun acele acele, bazi bloglara göz atip yazilari okumaya calisiyorsun, hepsine yorum yazmaya vaktin bile olmuyor, ya da bazen o modda olmuyorsun vs.

    Ama okuyup tebessüm etmek bile hos oluyor bazen. Benim de her yazima yorumlar gelmiyor... napalim sagölik olsun, okundugumu biliyorum:)
    Biyere gitmiyosun sakin ha!:)

    (bunu bile nasil acele yaziyorum su an bi bilsen)

    YanıtlaSil
  2. Yok yok gitmiyorum bir yere,oyundaki kelimelerle yazı şey ettiydim :D (Not kısmını yok sayıyoruz, ne sen okumuş ol ne ben yazmış oliim :D )(Yüz defa diyorum kendime olayı dramatikleştirme, sessizce yap ne yapacaksan, ama kanımda var anacım :)

    YanıtlaSil
  3. Tibet uzak, tantuni için Mersine gitsen yeter. hem bu bahar aylarında güzeldir de Mersin:))

    YanıtlaSil
  4. Nereye gidiyorsun?
    Nasıl bir oyun icat etmişsin sen böyle :)
    E, TANTUNİ ise son kelime.
    Benden de gelsin
    İÇLİ KÖFTE...

    YanıtlaSil
  5. Gitme kal, öyle bırakıp kaçmak var mıydı?

    YanıtlaSil
  6. Eski günler geldi aklıma

    any:)
    zaten alzheimer olmuşum sadece eskileri hatırlıyorum,

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Handancım;

    Bana da kimse doğru dürüst yorum yazmaz biliyorsundur belki!..
    Alıştım buna. Ama ben okuduğumu bilmesini istediğim için mutlaka blog sahibine yorum bırakmayı tercih ederim. Olumlu ya da olumsuz. Yoksa okuduğumu nereden bilecek?..
    Aslında gazete köşe yazarlarına hiç yorum bırakan olmuyor. Nereden biliyorlar ki o yazarların yazılarını okuyor insanlar. Belki de okuyan sayısı oldukça vahimdir. E bu yazarların işine neden son verilmez?

    YanıtlaSil
  8. Haftasonun güzel geçsin.Sevgiyle kucakladım.

    YanıtlaSil