I'm Still Standing

Haziran 25, 2021

Aslında keyifli keyifli iki günlük İğneada kaçamağımızı anlatmayı plânlıyordum bugün ama dün yola çıkmak için hazırlık yaparken birbirine giren baba oğul sebebi ile şu an gözümün önüne sadece tekme yemiş dudak ve odunla vurulmuş kol geldiğinden pek bir şey anlatasım yok. Yine de onlara inat çıkmadan denizime girdim ama çok yorgunum. Güya sınav öncesi birlikte vakit geçirelim keyifli olsun demiştim. Neyse.. 



Size sabahın altısında kuş sesleri eşliğinde topladığım çiçekleri vereyim bari. Şimdilik bu kadar, biraz unutup biraz toparlanınca dönerim.














 

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. <3 minicik bir kalp bırakayım istedim...

    YanıtlaSil
  2. :((( neyse hadi sinavda basarilar

    YanıtlaSil
  3. Bütün fotoğraflar çok güzel ama sonuncu efsane:-) Sınav öncesi iyi olmamış ama düzelir en kısa sürede, düzelmiştir bile belki.. Sınavda başarılar dilerim:-)

    YanıtlaSil
  4. "Bir çaresi bulunur elbet" çıktı. Bir burdayız, geçecek kalbi de ben bırakayım 🧡

    YanıtlaSil
  5. Fotolar ve kuş sesleri. Harika ve huzur verici.

    YanıtlaSil
  6. Canım benim, burada aile olmamızı seviyorum🙏. Çiçekler harika ❤️

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun canım ,umarım kısa sürede tatlıya bağlanmıştır her şey. Muhteşem fotoğraflar Sınavda bol şans ve başarılar diliyorum:)

    YanıtlaSil
  8. Handan bizde de baba kız her daim, her yerde, 7/24 😡. Arada durmasam şiddet içerikli sahneler de çevirecekler 😞. Güzel bacım; biz ne kadar huzurlu, sevgi dolu, belgelik ve sanatla/kültürle iç içe, çiçekler/böcekler/kelebekler 😂 vs vs bir ortam yaratmaya da çalışsak bu durumdan kaçma şansımız yok. Eskiden ben de çok kafama takıyordum bu durumu, kendimi başarısız ve beceriksiz hissediyordum, artık kabullendim. Durumu yönetemeyen onlar, kafaya takma. Sen harika bir eş ve annesin, gerisi onların hatası ve beceriksizliği, sakın üzülme. Kalben’in dediği gibi; “ hayat kısa, memeler sarkıyor Emel “ 😂😂😂😘😘😘😘🧿

    YanıtlaSil
  9. harika gün doğumu çiçekleri. ben de sana klavye çiçekleri bırakıyorum handan ❀❀ sıkma canını.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Handan bizde de yaşanıyor Zaman Zaman bir keresinde pazarın ortasında birbirlerinin üstüne yürüdüler. Arada biz kalıyoruz ama annelik böyle işte. Üzme kendini düzelir inşallah. Hülya

    YanıtlaSil
  11. Geçti geçti. Olur böyle şeyler arada, her evde.
    Dragonfly harika çıkmış. Sertab da iyi gitti.
    Bilgehan'a yarınki sınavda çok çok başarılar:)

    YanıtlaSil
  12. Hepinize yürekten teşekkürler ❤

    YanıtlaSil