Hayal Mimi

Şubat 17, 2017

Sevgili Bol Kahveli beni mimlemişti. Ben buna benzer bir mim yapmıştım sanırım ama zaten on iki sene dolacak hakkımda anlatmadığım bişey kalmamıştır, tekrarlara geçicez mecburen diyerek yapayım dedim :)

1.Hayal kurmaktan hoşlandığınız yer yada zaman dilimi var mı?

Yooo. Şimdi bu hayal kurmak meselesi benim için iki türlüdür. Bir gerçekleşmesini umud ettiğim hayaller bir de kitabın veya filmin içine ışınlanmışım gibi hayaller. Meselâ canım yemek yapmak istemiyor, hemen bir televizyonda yemek programında olduğumu hayal edip mutfak camına yüksek sesle anlata anlata işe koyulurum. Veya temizliğe elimi süresim yok hop hop hop hemen bir yarışmadayım kim hızlı bitirecek. Zaten çocukken de kapıya tırmanıp Heidi olduğumu düşünürdüm,ee ne bekleyeceksin o çocuktan büyüdüğünde böyle oluyor işte :D

2.En çok neyin hayalini kurarsınız?

Genelde yola çıkma hayali kurarım, sırtımda çantam çekip gidiveriyorum. Bir de zayıflama hayalim var ama yalama oldu artık. Hele şu son günlerde orta yaşlı ton ton teyze moduna çok hızlı geçtim hayalimdeki incecik hatunla uzaktan yakından alakası yok.

3. Şimdiye kadar hayallerinizi gerçekleştirdiniz mi?

Düşünürken içimi sıcacık yapan hayallerimin gerçekleşeceğine inanırım. Can'la eski püskü ev ve tamir edip durduğumuz motosiklet hayal ederdik. Hehehe, gerçekleştiğinde bir dahaki sefere daha dikkatli hayal kurmalıyız dedik :) Neyse, ev lojmandı, motosiklet de satıldı :)

4.Henüz gerçekleşmemiş ama ileride gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı?


Hımm, yetmiş kiloya inmek, dünya üzerindeki gitmediğim her köşeyi görmek ve bir kütüphane açmak :) Düşündüm de gezici kütüphane açayım ben en iyisi, di miiii :)

Benzer yazılarım

24 Yorum yap

  1. Sende bu azim varken tüm hayallerini gerçekleştireceğine inanıyorum Handan'cım, kilo da mutlaka verirsin, kütüphane fikri çok güzel, ben de sokak hayvanları için barınak hayal ederim sanki loto çıkacak:)))artık oynamıyorum bu hükümet örtülü ödeneğe çöktü, Ziraat bankası vs. ye çöktü, lotoyu vatandaşa çıkartırlar mı dedim. %100 eminim ki, her hafta tüm şans oyunlarını kazanan sahte şahıslar var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi olmayacak şey değil Müjde, yapılmıyordur öyle diyemem.

      Hayallerimiz gerçekleşir umarım arkadaşım :)

      Sil
  2. Ahahahaha,eski püskü ev ve motorsiklet,vol-e seni😜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahah, o zamandan belliymiş ne olacağım Sevda :)

      Sil
  3. :))) Canımızın çəkmədiyi işləri edərkən eynən mən də sizin kimi özümü yarışdaymışım kimi aparıram. Və çox faydası olur doğrusu. Bütün xəyallarınız gerçək olsun inşallah.♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok işe yarıyor, değil mi Umman :) Hepimizin bütün hayalleri gerçek olsun :)

      Sil
  4. Handan'cım sende bu azim varken senin görmeyeceğin köşe bucak kalmayacak bence ne dersin?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz zaman sınırlamam da olmasa Gezgin Kova :) Eşime ve çocuklara aklınız varsa şimdi hazır enerjim varken gideriz aksi halde beni bir şekilde taşımak zorunda kalırsınız diyorum :D

      Sil
  5. Ben tüm sevdiklerim için hayırlı hayallerinin gerçekleşmesini dilerim.Sana da 70 kiloya inmeni, tüm dünyayı gezmeni, kütüphaneni de yanında taşımanı diliyorum.
    Hayırlısı ile inşallah canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şeyin hayırlısı Tülin :) Teşekkürler canım :)

      Sil
  6. Kilo cevabı çok hoştu. Bugünlerde hep hayalimiz galiba :)

    YanıtlaSil
  7. Ben hayallerimi bile, belli bir oranda gerçekleşme ihtimali olanlardan seçiyorum :) Hayat nasıl terbiye etmişse artık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha, onlar plânımsılar Söz, rahat bırak kendini, "Neden olmasın?" de :)

      Sil
  8. Demek ki neymiş,yapmak istemediğimiz işler için kendimizce bir dünya yaratıyormuşuz 👍 Herkes yazmış ama ben de söyleyeyim. Sen yaparsın Handan Abla,güvenim tam 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Belle:) Görücez bakalım :)

      Sil
  9. Yola çıkma, çekip gitme hayalinden ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil
  10. ne güzel bir mim olmuş kilo olayını sormayın :) hep dert yani :) Çok güzel ve içten samimi olmuş cevaplar Dilerim her şey güzel gönlünüzce olur sizde ki bu güzel enerjiyle bence olur :) Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, senin de haftasonun güzel geçsin Sessiz. Benden de sevgiler :)

      Sil
  11. Kütüphane açmak ne güzel bir hayal :) Sen aç biz de orada kitap okuyalım mesela :)

    YanıtlaSil
  12. Hahahhah ya Handan süpersin ;D
    Yemek ve temizlikteki gazına hayran kaldım :D
    Eski püskü ve tamirlik eve de :)
    Son dileklerinden 'her yere gitmek' dışında diğerleri pek bir olası bence :) yaparsın sen 💪
    Kolay gelsin ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilo meselesinden yana umudum yok pek Dağınıkım, hani bütün dünyayı dolaşmak bile daha makul geliyor şu an 😂😂😂 Teşekkürler canım :)

      Sil