Mickey Filmi Yok mu?

Haziran 11, 2016

Video kaset kiralanan yerler vardı eskiden. Betamax videolarımızda izlemek için gider film seçerdik. Hatta filmler bozulmasın diye bittiğinde geri sarılmasını istemezdi kiralayan yerler onun ayrı makinası vardı :)

Şimdiki gibi çok seçici değildim o zamanlar, ne çok film izlerdim. Ve Mickey Rourke'a hayran olmuştum. Çılgınca onun filmleri geldikçe alıyordum.

O gün de biraz bakındıktan sonra içerideki görevliye - ay pek komik oldu görevli deyince, dükkandaki adam işte - Mickey filmi yok mu diye sormuştum. Yüzü biraz tuhaflaştı ama Mickey Rourke diye tekrar edince cevapladı beni. Neyse dükkandan çıktım eve geldim ki uyandım adamın neden tuhaflaştığına. Miki dedim sanmıştı ve inanmaz gözlerle bana bakıyordu haliyle :D Allah'tan ben onun ne sandığını o sırada anlamadım kıpkırmızı kesilirdim ihtimal :D

Söylemeden geçemeyeceğim Mickey Rourke da Mickey Rourke'du o zamanlar, kim derdi ki sonradan hilkat garibesine dönecek.. En güzel ağlayan aktördür bence. ( Angel Heart 'ta meselâ)

Bu arada, eğer Barfly'ını seyretmediyseniz şiddetle öneririm. En sevdiğim filmlerdendir :)







Benzer yazılarım

20 Yorum yap

  1. izlemediğim aktörlerden herhalde , bu aralar yine film izleme sezonu yapmalı :D sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anki halini izlemişsen bile bu fotoğraflarla anlamana imkân yok Kitap Eylemi :) Evet arada film sezonu çok güzel oluyor :)

      Sil
    2. Şimdilerde herşeye daha kolay sahip olunur oldu flimleri internetten indir izle canım zaman artist tanımıyor herkese ugruyor önemli olan her yaşı mutlu yaşamak. Sağlıkla kalın.

      Sil
    3. Haklısın şimdilerde herşeye çok kolay sahip olunuyor Evimin Güncesi.

      Yok, yaşlanmaktan değil boks taparken dağıttığı yüzünü toplayamamaktan kötü oldu adam :)
      Bak şu hallere geldi 

      Sil
  2. sanırım tanımıyorum arkadaşı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıştırmış oldum böylece Şapşik Anne :)

      Sil
  3. Biz de vhs kaset kiralardık. Hey gidi lisede arkadaşlarda toplanır korku filmi alır, izler sonra birbirimizi korkuturduk. Tatlıydı o dönemler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku filmini izlerken bir kenarda televizyondan çektiğimiz müzik videosu da hazor dururdu Burcu, film biter bitmez onu takardık ki kafamız dağılsın da uyuyabilelim :D

      Sil
  4. Yok tanımıyorum. Zaten, film izlemiyor değilim ama yine de sınırlı buluyorum bu alanda ki bilgimi. Bu sene 50 film izleyeyim dedim, daha 5 tane ancak izlemişimdir. :d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ellilik film listesi yapasım geldi birden BT, daha önce yapmıştım gerçi,üzerine elli tane daha sevdiğim olabilir mi bilemedim :)

      Sil
    2. Aa yap yap, çok da işime gelir valla.

      Ben de bir listeye başlamıştım ama açamadığım laptopda kaldı.

      Sil
    3. İlk fırsatta yapayım :)

      Sil
  5. Hahahaa
    :))))
    yavrum ne tatlı çocuktun sen.
    Any:)

    YanıtlaSil
  6. Ahh Mickey:-) Çilek başka nasıl yenir'in cevabını vermişti bize 9,5 hafta da:-))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse benden başka hatırlayan birisi daha :)

      Ne filmdi ama, değil mi Aze :)

      Sil