Çok Komik Geldi :)

Aralık 11, 2015

Bloğa fotoğraf koymamayı anlıyorum. Ne bileyim gezdikleri yerleri çekerken kadraja giren yüzlerini kapatanları ya da kıyafet gösterirken yüz kapatanları anlıyorum.  Olabilir. Asıl göstermek istediğin farklıdır bu arada yüzün çıkmasın istersin. Saygı duyarım.

Ama biraz önce bloglar arası sörf yaparken bir bloğa rastladım.  Bir iki tane olsa dikkat etmezdim o kadar belki ama en az otuz kırk tane buluşma fotoğrafı konulmuş. Daha doğrusu bütün postlar bol miktarda bu fotoğraflarla dolu. Allah muhabbetlerini arttırsın eminim çok eğlenilmiştir ama masa başında bir sürü hatun fotoğrafı, yüzlerin hepsi sansürlü, bir de altlarında sağdan sola Ayşe Fatma falan diye açıklama gördüğümde kopmuşum hakim bey :) Hahaha hiçbirisini göremiyorum ki ismi yazsan ne olacak yazmasan ne olacak. Zaten o kadar fotoğraf,  kızların kıyafetleri için mi konulmuş sadece. Başka hiçbir şey göremiyorum zira. Kırmızı etek mavi gömlekli bacım Sacide, kot pantolonlu kadife bulüzlü ablam Macide..  Hahaha :D

Neyse sen beni güldürdün kardeş Allah da seni güldürsün diyerek bu yazıyı noktalıyorum :)

Not: İsimler tabii ki uyduruk :)
Not2:Ama blog gerçek :)


Benzer yazılarım

19 Yorum yap

  1. :) Makyaj ve Annelik Bloglarını gezerken öyle hoş karelere ve yazılara rastlıyorum ki bazen, hikayelerinden roman olur inanın :)

    YanıtlaSil
  2. Postunu okuyunca ben de güldüm vallahi. Sanki resim koymaya mecbur eden varmış gibi :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar da çok koymuş ki Destiny,nedenini gerçekten anlayamadım :)

      Sil
  3. Ben de profil resminde gelinlikli fotoğraflarını koyup yüzünü de boyayan birini görmüştüm. Profil resmi, adı üstünde ya kendi fotoğrafını kullanırsın ya da benim gibi kullanmak istemiyorsan alakasız bir şey koyarsın. Ama gizleyerek kendi fotoğrafını koymak bana da çok komik gelmişti doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. Hakkaten komik olmuş.bende gecen postta yuzume resim koydum.ayni sekilde sacmalamismiyim canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk paragrafta açıkladım ya:) Sen gezdiğin yerleri gösteriyordun Mehtap. Meselâ kıyafet kombini gösterenler de mantıklı. Ama masa başında yirmi fotoğraf çekilip, hepsini yayınlayıp, yüzleri kapatıp bir de altlarına herkesin ismi yazılınca komik olmuş.

      Sil
  5. Haklısın şimdi anladım.düzgün okumamışım misafir gelcek diye giyinirken gözümden kaçmış ;)gözümün önüne geldi suan.ve bida gülümsedim :)))))

    YanıtlaSil
  6. Şimdi ben her gece , uykudan önce, senin bloğunu sonra,senin su yan taraftaki bloglardanda digerlerini okuyorum biliyomusun.sen benim günlük gazetem gibisin ;)

    YanıtlaSil
  7. Ahahahahaaaa hakikaten trajikomik bir durum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçimde kaldı bir tane de ben Yapacağım Şebnem :)

      Sil
  8. eğer ilgili tek fotoğrafsa ve eşimin fotoğrafı varsa eşimin fotoğraftan kafasını keserim en ilkel haliyle :))) bilinçli olarak eşimin fotosunu koymaz ya da onunla ilgili bilgiler vermem. Dıger türlü ben yüzlerin flulastırılmasını Anlıyorum aslında Bloğu ilk açtığımda tüm cehaletimle çocuklarım yakın plan fotolarını koyardım sonra alakasız bir yerde benim Oğlanın fotoğrafını gördüm Legolarla ilgili bir yazıydı be resim olarak benim Oğlanın yüzü resmin ortasındayız. Hani legodan cok benim oğlan görünüyordu. Sayfayı şikayet ettim kaldırdılar. Sonra yakın plan çekilmiş fotoğrafları koyamamaya Gölgede yan duruş ya da yüzlerin acık net seçilemediği kötü fotografları tercih etmeye başladım blogda kullanmak ıcın. Resmi hiç koymasan bazen durum anlaşılmıyor ama acık net koysan hırsızlar kol geziyor..... Ben de ne düşüneceğini şaşırdım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize Her Yer Okul,fotoğraf yüklememeyi ya da birşey anlatırken kadraja giren yüzü bulanıklaştırmaya hak veriyorum. Olabilir herkesin kendi tercihidir.

      Burada komik olan masabaşında on beş hatun vardı. Ve bu on beş hatunun en az yirmi fotoğrafı. Hiçbirisini göremediğim bu kişilerin bir de sağdan sola isimleri yazıyordu ki orada koptum. Yani bu fotoğraflara bakıp hiçbirisini tanıyamam. Yani bu kendi yüzümün fotoğrafını koyup yüzümüm üzerine resim çizmeme benziyor. Amacı ne anlamadım :)

      Sil