Beni Bu Blog Alemi Bu Hale Getirdi Anacım

Ocak 16, 2014

Zaten kırtasiye delisiydim, kendimi zor tutuyorum fazla birşey almamak için, bir de buralarda gördükçe... Tamam iradem kuvvetlidir de bir yere kadar.

Sevgili Banu porselen kalemlerinden bahsettiğinde daha önceden de görüp hoşuma giden bu kalemi yeniden aklıma düşürdü. Bugün oğlana tenis raketi vermeye giderken porselen kalemini unutma diye diye yollara düştüm. Güven Kırtasiye zaten benim için baş döndürücü bir yer. Eh, içeri girince çıkılıyor mu hemen?


O arada sevgili Nihal'in bloğunda ütüyle pvc kaplama yaptığı geldi aklıma, pvc de aldım mı? Aldım. Gerçi incesinden aldım, umarım becerebilirim o işi.

Peçeteler, kolay baskılar gözümün önünde uçuşurken sadece birer tane çantama atmam tam anlamıyla mucize.

Bir de gri renginden bıktığım bir blüzüm vardı, üzerine kelebek yapayım bak bunlar çok güzel diyerek şablono da el koydum. Hem arkasında harfler var, belki porselen kalemiyle yazarken işime yarar değil mi?

Ah ah, hep bu blog aleminin işleri:-)

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Ben de yakında baklava tarifi verecem blogumda. Onu da yaparsın.Kendi başıma baklava yapıyorum kız.:))) Peçete, pvc yenmez. Ben malzemeleri veririm sana. :D

    YanıtlaSil
  2. Sen yapıyorsan ben ne diye uğraşacağım, yaparsın yeriz bir gün Daisym balım :)(Gerçi bir araya gelme konusu sakat biraz ama neyse artık.)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel şeyler almışsın öyle bayıldım : ))

    YanıtlaSil
  4. Nihalcim şimdi senin yorumuna cevap yazayım derken boyayıp fırında unuttuğum tabağım geldi aklıma iyi mi:) Neyse hâlâ sağlam gözüküyor.

    Ben de çok sevdim aldıklarımı. Yarın blüzümü boyamayı düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak :)

    YanıtlaSil
  5. Niye sakat kız? Yine mi taşındın?

    YanıtlaSil
  6. Yooo, denk düşüremiyoruz bir türlü :)

    YanıtlaSil
  7. nasıl bir şeymiş bu porselen kalem çok merak ettim.yok mu fotoğrafı falan? :)

    YanıtlaSil
  8. Fotoğraftaki kalemler işte Duygucum:-) Ters durdukları için gözükmüyor ama PonArt marka, Porcalain Maker yazıyor üzerinde.

    YanıtlaSil