Piknik :)

Mayıs 06, 2008

Dün hiç bitmeyen yağmura rağmen şansımıza bugün hava serin olmakla birlikte güneşli ve pırıl pırıldı.

Hemen tası tarağı toplayıp hıdırellez kutlamaya sahile gittik. Kimi hamur açtı, kimi içini doldurdu, bir kısmı ocak başında.




Değişik şekiller denense de pek rağbet görmeyerek oklavaları elinden alındı :)

Tabi bir yandan pişenler bir yandan silinip süpürüldü afiyetle.


Çocuklar açık havada keyif yaptılar.

Ama tabi bizim açık havada keyif yapmalarımızın sonu genelde böyle biter. Yanımda beş kat yedek kıyafet olmakla birlikte küçük afacanın deniz sezonunu açacağını düşünmediğimden ayakkabı taşımamıştım :) Tatlımızı yiyemeden eve yollandık hemen haliyle :D

Benzer yazılarım

4 Yorum yap

  1. Süper fotolar Handan yaa:)) Nasıl iyi geldiii. Özendim bak bende yarın sabah deniz kıyısında bi kahvaltı yapayım bari yaa... Evet evet foto çekeyim bende giderayak değil mi;)) Çimenlere bak yaa. Allahım ne güzellikler yaratmış. İnan burnuma geldi mis gibi ıslak çimen kokusu:)) Hee bir de şekilli gözleme kokusu:D Afiyet olsun, yarasın:D

    YanıtlaSil
  2. Afiyet olsun çok süperler gerçekten de ...
    Enerjinize hayran kaldım...

    YanıtlaSil
  3. :))))))))))))))))))) yeni postu yazdım sonunda :)) benden değil ama sen kızma bana yeterki :) ordan oraya gitmekten yoruldum valla handan ben ne zman yerimde duracam :)) yeni postumu sana yazdım :) can abi yazmış daha doğrusu :))) buarada resimler mükemmel :) şimdi tatlıyı yememek harbi acı olmuş :) sen adanaya gel ben sana ne sıkmalar içli köfteler ne kebaplar yediririm ece ile :) sen bir gel :)))) tatlılarda bizden :)))))))))))))))))) öperimm kocamannnnn hemde ennn kocamanından şeker :))

    YanıtlaSil
  4. aman sen piknik yaptıysan, ben de grip oldum işte. ben hava atıyom mu? hapşuuuuuuuuuuuuuu..
    kız yine kene çıktı bi yerlerde. ben bu yazda tırsıklığımdan sebep gidemem pikniğe felan. koca çayırda gelir beni bulur o keneler. ıyyyy.

    YanıtlaSil