Ne tatildi ama...

Haziran 22, 2007

10 gün boyunca başucumuzdaki ilaçlar hiç azalmadı. Gitmeden iki gün önce Bilgiç ateşlenmişti. Neyse, nezle ile atlattık derken. Oradaki ilk gece benim boğazım kötüleşti. Ama ne kötüleşme. Vitamin, boğaz spreyi, pastil, ağrı kesici ile ancak ayakta durabildim. Tam ben düzelir gibi olurken aynı belirtiler Can'da ortaya çıktı. Tezgah yine ilaçla doldu. O arada Metos ben de geri kalmamalıyım dedi. Sürekli burnu akıp öksüren dört tip olarak tatilimizi geçirdik.

Hastalıklar yüzünden miydi yoksa yaşlanıyor muyuz bilinmez hayatımın en tembel tatiliydi. İnsanlar nasıl 10 gün aynı yerde kalıp sadece denize girerek vakit geçirirler ki diye düşünürdüm eskiden şimdi öğrendim :)

Bir de hava meselesi var tabi. İlk hafta , sıcak dönemlerde insaların nasıl tatil yaptıkları üzerine uzun uzun konuşmalar yaparken, daha sonra, derecelerin 40 ı gösterdiğini, bizimkinin sadece psikolojik serinlik hissi olduğunu, yoksa hava sıcaklığının ağustosu aratmadığını fark ettik :)

Sıcak mıcak, hasta masta, tatil güzeldi :) Çayın kahvenin önüme gelmediği günlük hayata uyum sağlamak üzere gidiyorum şu anda. Zaten sabah tartının ibresi bir kilo yukarıyı gösteriyordu. Hayır, o bir kiloyu vermek için 1 ay uğraşmış olmasam o kadar takmayacağım ama. Neyse canım, künefeler çok lezzetliydi :D





Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. günaydınnnnnnnnnn :))) Hoşgeldinnnnnnnn canımmmmm Handann :)) çok geçmiş olsun :( umarım hepiniz iyisinizdir şimdi :) kendine dikkat et :) öperimm seni kocamannn :) gel sana kayfe yapim yorgunluğun geçsin biraz :)))

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin:)

    son paragrafı okuyana kadar hadi ya tüh aa gibi tepkiler veirken içimden; neyseki tatilin her şeye rağmen iyi geçmiş olduğunu okumak içimi rahatlattı:)

    YanıtlaSil
  3. hiçbir tatile tüh be demem valla...
    maksat olduğum yerden kaldırıp bi tarafa gitmekse..
    ben de gitcem ama.. görcem o günü inşallah.. ah ulaaaaaaaaa...

    YanıtlaSil
  4. Günaydın Zehracım, hemen geliyorum kahveyi hazırla :)

    Hoşbuldum İvriz :) Yok yok, tatil güzeldi, düşünsene evde olsam hem hasta olup hem de iş yapmak zorunda kalacaktım :D

    Haklısın Joone, tatil tatildir. Darısı başına mı diyeyim ne diyeyim ben sana şimdi :)

    YanıtlaSil
  5. Biri künefe mi dedi?Hımmmm:))))

    Hoş geldin Handaaann:)) Yaramış tatil sana. Ayrıca geçmiş olsun. Olur böyle arada. Çocukların büyüyüp yalnız tatile gideceğim günleri düşünüyorum da bazen gülümseme geliyor nedense birden:)))

    Seni buralarda görmek hoş Handan. Hatta buralar sensiz olmuyor:))

    YanıtlaSil
  6. Hoşbuldum Katrecim :) Can "Bak bu çocuklar biraz daha büyüyünce onları yatırır biz istediğimiz yere gideriz gece" diyordu bir ara. Ben de ona dedim ki rüyanda gör sen onu, biraz büyüyünce onlar bizi yatırıp fırlarlar dışarı :D

    YanıtlaSil