Rüya Görmemek İstiyorum

Aralık 13, 2017

Ayın belli zamanları gelmeden önce çılgın bir rüya kapasitem oluyordu. Hani ilaç içersin de uyanır uyur devam edersin,kendini kurtaramazsın rüyadan. Öyle bir haller .

Onu idare ediyordum ama bir müddettir sürekli o moddayım.

İnanılmaz yorucu bir şey.

Sabah kalktığımda başka bir dünyadan bizimkine ışınlanmışım gibi geliyor. Dinlenmemiş oluyorum.

Sırtım da yine aralıksız ağrıma modunda. Kramp giriyor, ağrıyor falan. O mu uyutmuyor da deliksiz uykuya dalamıyorum acaba.

Pufff.

Deliksiz uyumayı özledim.

Kışşşt rüyalar kışşşt. Bi rahat bırak insanı...


Benzer yazılarım

34 Yorum yap

  1. Hiç denedin mi bilmiyorum ama sırt ağrıların için hacamata gitsen?
    Eşim de çok olurdu geçen yıl bir kez gitti ağrılardan eser kalmadı bi düşün istersen😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın geçmişti, hatta kilo verdim de gitti diye düşünmüştüm. Ama şimdi yine hortladı. Aklımda bulunsun Sevgi, bir arkadaşım vardı böyle şeyleri bilen,sorayım ona :)

      Sil
    2. Yorgunluktan da olabilir tek seferde geçti eşimin ağrıları ki inşaat sektöründeydi o zamanlar ağırdır bilirsin demem o ki bi dene.

      Sil
  2. Bu aralar uyku bizim buralara da uğramıyor. Ben en çok salonda koltuğa uzanıp eciş bücüş uyumayı özledim. Sanki en derin uykularımı orda uyuyordum.

    YanıtlaSil
  3. Rüya benim için de pek yorucu çoğu zaman. Birbirinden farklı konularda, birden çok rüya görüyorum çok zaman ve sabah kalkınca serseme dönmüş oluyorum. Bir de hatırlama çabası daha da yoruyor..
    Çok geçmiş olsun, ferah uykuların olsun tez vaktite Handan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah, tam öyleyim Esen, çok yorucu bir şey bu. Senin de öyle olsun canım :)

      Sil
  4. Uyku kalitesi düşünce rüyaları hatırlama oranı artıyor yani bu bir kısır döngü :) Rüyalardan kurtulmak için derin ve deliksiz uyumak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Nihan, sanırım sırt ağrım etkiliyor (hoş vücudumda ağrımadık eklem de yok ya) derin uykuya dalamıyorum. Kafam karman çorman oldu rüyadan :)

      Sil
  5. Handancım Hakan Bıçakçı' nın Uyku Sersemi kitabını okuyorum, ben de senin gibi rüyalarımdan şikayetçiydim ama kitaptan sonra hiç ağzımı açmıyorum:))

    YanıtlaSil
  6. Bir gün sanırım rüya çipleri çıkacak ve herkes istediği rüyayı alacak hatta rüya senaristleri olacak:) ama o güne kadar ne çıkarsa bahtımıza be Handan'cığım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben rüyasız bir çip istiyorum Müjde, gördüğüm rüyalardan şikâyetçi değilim rüya görmekten şikâyetçiyim şu aralar.

      Sil
  7. Yatmadan önce papatya çayı içmeyi bi denesene.Psikanalize göre rüyalar çok önemli.Kalkınca gördüklerini yazsana.Bakalım bi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaan sınava girecek olmamdan (oğlan sınava hazırlanıyor ya) misafir gelip de yemek yetiştirememeye (gerçek hayatta o kadar rahatımdır bu konuda rüyalarda elim ayağıma dolaşıyor ne hikmetse) hazırlanıp dışarı çıktığımda çıplak ayak olmamdan arkadaşlarımla buluşmaya kalabalık rüyalarım var Yurdagül, sabah kalktığımda uykudan kalkmış gibi değil kalabalık bir ortamdan gelmiş gibi hissediyorum :/ İşin komik yanı uyumakta bir problemim yok ama derin uykuya dalamıyorum herhalde.

      Sil
    2. Aslında rahat görünmene rağmen bilinçaltı endişelerin yüzeye çıkıyor demek ki :((

      Sil
    3. Hayır gerçekten de rahatımdır misafir ağırlamak olsun iş olsun, ben çözemedim ruhumu Yurdagül, bilincim rahat bilinç altında panik miyim? Neyse günlük hayatta başa çıkıyorum kendimle de rüya kısmı canımı sıkmaya başladı artık :)

      Sil
  8. Şu ağrılarımıza ne zaman çözüm bulacağız biz :/ Ben de dayak yemiş gibi kalkıyorum yatakyan puuffff :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma Şebo, yüzüstü uyuyamayıp yan yatmam omurgamı hepten bozdu sanırım. Sırt üstü uyuyabileydim.

      Sil
  9. Rüyasız uykuların çok olsun:))
    Bazan sabahları öyle bir yorgun kalkıyorumki sanki sabaha kadar sıtımda yük taşımışım gibi. Sonra bi düşünüyorum gördüğüm rüyanın yorgunluğu:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amiin Gezgin Kova. Beynimizde az şey varmış gibi bir de rüya yorgunluğu tuz biber oluyor :/

      Sil
  10. Haklısın Handan fazla rüya görünce insan alacakaranlık kuşağında gibi hissediyor. Hem beden hem de beyin yoruluyor, bana da çok olur. Özellikle yapılması gereken bir işim varsa, yeni bir şey öğreniyorsam, sınavım varsa falan. Belki de sana da olan budur. Bu aralar rutinini değiştiren bir şey varsa, ondan olabilir mi acaba?? Ayrıca haklısın, sırt ağrın da beynine sürekli sinyal yolladığı için derin uyku fazına geçemeyip rüya fazında kalıyor da olabilirsin. Yastık ve yatağın değişme zamanı da gelmiş olabilir. Bak bakalım yazdıklarımın arasında işine yarayan bir şey var mı 😂😂😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar rutinim yokuş aşağı yuvarlanan tekerleğe döndü Sevda, sürekli işim var sürekli. Ev işi değil ekstra.

      Yatağı değiştirdiydim, bel ağrıma iyi geldiydi. Bedeni değiştirmem gerekiyor artık zannımca :) Var mı bildiğin kampanyadan uygun fiyatlı, tercihen 24 felan bir beden :)

      Sil
    2. E işte rutinin bozulduğu için oluyor bence, uyanık olduğun saatler yetmediği için, uyurken beynin planlama yapıyor, onlar da sana rüya olarak dönüyor. Geçti geçti. Öbür konuya gelince, ne yazık ki ikinci beden hakkı ız bu yaşamınızda bulunmuyor. Kullanma kılavuzuna bakarsanız, bilmem kaçıncı maddede açıkça belirtilmiştir efendim. Bir sonraki yaşamınızda zaten 24 bedeniniz doğduktan 24 yıl sonra elinizde olacak 😂😂😂😂😂😂

      Sil
    3. Tüh be, eldekiyle yetinicez o zaman mecburen :D

      Sil
  11. Şey bu halsizlikten olması gerek bir şeylerle uğraşırsanız bir düzen girezgah gibi çünkü musallat olmuşlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok, umarım geçer bir an önce.

      Sil
  12. Rüyalarımın etkisinde kalıyorum ben de. Gün içerisinde devamını kafamda kurguluyorum, tuhaf bir şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar çok görünce ben unutmaya çalışıyorum sadece Burcu.

      Sil
  13. benım de hiç gecmeyen sırt boyun ağrılarıma 3 gun once fıbromıyaljı tanısı koyuldu:( soktayım su ara....ınsallah degıldır ama acaba ondan olabılır mı sızın de....gecmıs olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamandır ondan şüpheleniyorum Gözde, ama tanısı konulsa da yapılacak pek bir şey olmadığını görünce kendi kendime kilo verip yürüyüşü arttırıp bir çözümler üretmeye çalışmıştım. Kilo vermek işe yaradı ama sanırım çok yere koşturmaktan gerildim iyice.

      Sana da geçmiş olsun canım.

      Sil
  14. Hayır olsun...! Gündüz niyetine,hele anlat bakalım.
    💤💤💤Sağlıklı uykular diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla anlatırım da bitmez anlatmam Merih, bıktırdu rüyadan yeminle :) Teşekkür ederim canım.

      Sil