Karavan Kaçamağı

Temmuz 03, 2024

Budapeşte serime devam etmeden pazartesi akşamı yaptığımız kamp kaçamağını anlatayım sıcağı sıcağına. 

Anlatacak bir şey de yok da, fotoğrafları paylaşayım işte .

Pazar günü sakat dizimle çömelmeye çalışıp karavanı temizlemek için öyle yoruldum ki aslında pazartesi hiç halim yoktu ama Can'ın da başka uygun zamanı yoktu kendimi zorlayarak kampa sürükledim herkesi. 

Karavanın tuvaletini değiştirttik. Eskisinde üstünü kaldırıp alt kısmını içeriden dışarı çıkartıp dökmemiz gerekiyordu. Sonradan kasetli tuvalet de yapmaya başladıklarını öğrenince aklım kalmıştı. Kasetli tuvalette boşatmak için içeriyle bir işin yok, karavanın dışından alıp dökebiliyorsun ,daha pratik oluyor haliyle. Diğerinin sifonu bozulunca ne yapsak derken haydi bu işe girelim dedik ama iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum.

Fiberi kesip tuvaleti yeniden konumlandırırken içlerinin fiber tozu olmasına mı yanayım, bu arada üç odalık eşya boşalttığımız halde hâlâ dolaplar boşalmadığından oradaki eşyaların da toz olmasına mı yanayım,  normalde bulaşık için tuvalet lavabosu büyük olduğundan orayı kullanıyordum, o da küçülüyormuş bunu yapmak için, hadiii mutfağın lavabosunu büyülttürdük bir de, iş de büyüdü , dış cepheye klozeti yanaştıracağız diye çok yukarıda kaldı falan filan.

Bir de gittiğimizde su pompası çalışmadı mı sana.

Neyse her şeyi bırakıp denize girdik. Çok iyi geldi.



Akşam güneş şuradan battı.


Gece ateş ve yıldız manzaramız vardı.






Sabahın beşinde gözümü açtığımda şu manzarayı gördüm. Akabinde bulutların arasında kızıllığı fark edince dışarı fırladım.




 
Sabahın ilk ışıklarının büyüsü :)


 
Ardından tekrar yatağa döndüm. Dalga sesleri eşliğinde uyumuşum tekrar. Saat dokuzda denize gittik. Akşama kadar karavanda kitap okudum, sahilde dalgaları izledim, boş bir gün geçirdim. 

Eve döndüğümde rüzgâr, güneş, deniz serseme çevirmiş. Doğrusu bu kadar hiçvir şey yapmayıp bu kadar yorulmak da ilginç :)

Benzer yazılarım

2 Yorum

  1. ruh çalışmış işte daha ne olsun beden de o yorgunluğu yüklenip dönmüş

    YanıtlaSil