Dolu Dolu Bir Gün

Mayıs 09, 2024


Sabah altı buçukta kalkıp evimi toparlayıp kahvaltı hazırlayarak başladım güne. Bozuk fırınım bugün çalışmaya karar vererek beni ters köşeye yatırdığından pizzayı tamamıyla yanmadan iki dakika önce kurtarmayı başardım. Canım teyzem ve kuzenim, annemle kahvaltıya geldiler.

Kahvaltı sonrası teyzemle pazara gittik. Oradan onları Nautilus 'a kadar eşlik edip günün diğer programına doğru yola çıktım.

Sevgili  Evde Yazar bana Şehir Tiyatrosu'nun 38. Genç Günler programını yollayınca ben de üç tiyatro oyununa bilet almıştım. Biletler bedavaydı ama yer numarası veriliyor olmasını sevdim. Erken haberim olunca biletler bitmeden yetiştim ama anladığım kadarıyla kapıya gelen herkesleri de alıyorlarmış. 



Şafakta Buluş Benimle'ye Evde Yazar 'la birlikte gittik. Uzun zamandır izlediğim en güzel oyunlardan biriydi diyebilirim. İkimiz de çok sevdik. Konu, işlenişi, kurgusu, oyuncular, müzik, ışık, dekor, hepsi mükemmeldi.
 

Oyunun ardından benim hiç bilmediğim ama Evde Yazar'ın oyunlarını izleyip hayran olduğu Ahmet Sami Özbudak 'ın Yazarlık Atölyesi 'ne geçtik. Gerçekten çok eğlenceli , renkli ve ufuk açıcı atölyeydi. 


Çıkışta karşılıklı çayımızı içip sohbet ederek geçirdiğimiz zaman da başka güzeldi. 


Blog arkadaşlarım bana ne güzel şeyler katıyorlar yav, iyi ki blog açmışım :) 

Kırk perşembeyi bir günde yaşadığımdan aklımı toplayıp daha uzun yazamıyorum ve fakat gün bitmeden bu kadar da olsa paylaşmak istedim. 

Hepinize iyi geceler anacım, yarın da bol atraksyonlu bi gün beni bekliyor :D

Benzer yazılarım

3 Yorum yap