Nostaljik Pazartesi

Aralık 07, 2015

Sevgili Ayşe nefis bir öneri sunmuş. Pazartesi günleri blogda eskiden yazdığımız şeyleri yeniden paylaşalım demiş. Doğrusu ben zaman zaman link vererek eskilerde dolaşmayı seviyorum. On buçuk sene geride kalmış, dile kolay.  Bir sürü şey yazmışım. Arada çok sevdiklerimi bir daha yayımlamak çok hoşuma gider :)

Bugün ilk yazımla başlamak istiyorum.

Bir gün gazetede blog diye bir şey varmış diye okudum.  Kendimi bildim bileli günlük yazan biri olarak tam bana göre dedim.

O sırada küçük çocuklarımın peşinden koşmaktan kim olduğumu kaçırmışım gibi hissediyordum. İlk yazılarım daha kısa, öz ve seviyeli :)

Blogger henüz ingilizce,  html kodlarıyla yapabiliyoruz çoğu şeyi. Benim html bilgim yok ama kes yapıştırlarla idare ediyorum. Blog kardeşliği diye bir şey var. Ona üye oluyorum. Şimdiki gibi izlediğin bloglar şakır şukur düşmüyor önüne. Gidip hepsini tek tek ziyaret etmeden göremiyorsun yazıp yazmadığını :) Blog kardeşliği sayesinde yeni blogları görüyorum.

Bana ilk yorum yapan blogger Temha. Şimdi nerelerdedir bilmem. O dönemlerden bir Aylin var. O da gelir gider :) Üç bin beş yüz bloğu oldu çılgınımın :) Tanıştık,  buluştuk.

Sonra Selen de o ilk zamanlardan. İkimiz de İzmir'deydik. İnşallah bir gün onunla da buluşacağız.

Daha bir çok isim. Nerelerde ne yaptıklarını merak ederim bazen. Bir dönem o kadar samimi olduklarının hayatından bir anda silinip gitmek insanı üzse de buraların gidişi hep böyle...

Şu anda buradaki arkadaşlarım hiç olmadığı kadar çok. Sanırım gidenler gitti kalan sağlar bloğu en sevenler oldu :)

Benim feysbuğum tvitırım instagramım falan hiç olmadı. Hepsini burada paylaştığımdan ihtiyacım da olmadı.

Hahaha sanırım en uzun yazımı yazdım :)

Gelelim ilk yazıma..

İzninizle sadece bu yazıyı buraya almadan yerinde bırakmayı istiyorum. İlk yazı ya.. Sizi oraya alayım. Yorumlarınızı oraya yazın :) Şuraya :)


Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Handan'cığım birazdan yazına tıklayacağım da, 3500 bloğu olan arkadaşını hakikaten merak ettim:))abooovvv:)))))unutmadan evet Ayşe'nin bu önerisi benim de çok hoşuma gitti...ben de kısmetse haftaya pazartesiye bıraktım..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha sürekli kapatıp yeni blog açtığından öyle Müjde. Sağdaki listemde ismi var Daisy diye ama yine kapatmış kapılarını :)

      Sil
    2. Allahim yaaa..bizim Daisy'miydi o?? Ben de nezamandir sorcam sorcam sana unutuyorum hep, nerde bu kiz, blogu niye kapali, niye hic ugramiyor, nasil ulasabilirim diye...hay allah, deli bu kiz yaa:)

      Sil
    3. Hee oydu Ayşecim. Bir ara gelir yine diye bekliyorum :)

      Sil
  2. Gittim okudum...yorum da biraktim....

    kiiiiiizzz! Ben bu fikri ortaya, beni aglatasin diye mi attim yaaaa??!
    *snüf*


    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Harika bir fikir bulmuşsun Ayşe :) Ağlama yahu, bir dahakine komik bir şey bulurum :)

      Sil
  3. Ya benim de aklıma gelmişti ama şeyedemediydim iyi oldu bu fikir geç bulmuşlardan olduğum için eski yazılarını okumak keyifli olacak. 3500 bloga isim nasıl buluyor ben onu merak ettim asıl, ne zaman kalkışsam bu işe isim bulmakta zorlanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel fikir değil mi GeCe :) Pazartesileri senden de alalım nostaljik yazıları :)

      Vallahi bütün bloglarının ismi de güzeldi, tasarımı farklı kendisi de uçuk :) Yine başlarsa gösteririm size :)

      Sil
  4. Eskileri okumak hosuma gidiyor

    YanıtlaSil