Festival Günlüğüm /5

Nisan 13, 2016


Bu sene zor film beğenmiştim. Zorlama beğendiklerimi hepsi de zorlama çıktı :)

Hayır bu filmi antidepresan kısmında olduğu için seçmiştim biraz da. Ama kim, aklından ne geçerek antidepresan demiş hiçbir fikrim yok.

Bir tatil bölgesinden insan manzaraları,  ailesiyle gelmiş sessiz delikanlı, internetten tanıştığı adamla buluşmaya gelmiş yetmiş küsür yaşında teyze, tur otobüsü şöförü ve kızı (En sevdiğim öykü onlarınkiydi),  bilimum aktivitelere katılan yaşlılar, kamp alanındakiler falan. Neyse dünkü film gibi değildi ama pek öyle mutluluk verdiğini de söyleyemeyeceğim.

Konusu için afişe tıklayabilirsiniz.

Festival takip edeceğiz diye yorulduk yalnız. Hahaha. Görev bilinciyle gidilecek beş film daha var, bakalım onlar nasıl çıkacak :)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Ya valla yani yazan senaryo yazarını tebrik ediyorum:)))70 küsur yaşında bir teyze internetten tanıştığı adamla buluşacak!!! Hiç gerçekçi gelmedi:))))bir kere o yaşta kaç teyze internet kullanır? Bilgisayarın kapağını bile açamaz....:)))neyse iyi seyirler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında tablet kullanıp Amazon'dan kitap sipariş eden seksen yaşındaki çok tatlı bir hanımefendiyle daha geçen hafta tanıştığımdan bana pek olanaksız gelmedi Müjde :)

      Sil
  2. Eee..zamane yaslilari iste noolcek:))

    Valla filmin icindeki hikayeler ilginc geliyor kulaga (göze), izlemek isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneş Şemsiyesi diye türkçeye çevrilmiş Ayşe. Hüzünlü bir filmdi. Sevmedim diyemem. Ama antidepresana nasıl girmiş bilmiyorum.

      Sil
  3. bizim burada 70 yaşını gören az :( antidepresan olacak gibi de değil evet. nerede izliyorsun bunları ?

    YanıtlaSil