Sıkış Sıkıştır...

Ağustos 10, 2011

Oturduğumuz evi çok seviyorum. Gelgelelim sığmak için yaptığım uğraşların haddi hesabı yok. Geçen gün Can'ın iş kıyafetlerine yer açabilmek için halimi görmeliydiniz.

Kıyafetler odanın ortasında yerde, ben de bir köşede düşünmekteyim. Hımm.. Şu az giydiği pantolonları versem birilerine, kışlık paltoları bir yere sıkıştırsam- ama nereye sıkıştırsam?- Yatağın bazasına, eee yatak bazası da dolu, çocukların ranzalarının altındaki çekmeceye bir bakayım.

Çekmecede - açık hava faaliyetleri balkona çıkıp çay içmekten ibaret olan bir çift için- gerçekten çok gerekli şeyler var bu arada. İki tane tenis raketi, topu, raketin tutma yerine sarılacak bantları bile hazır, gelgelelim ben çok iyi bir tenis seyircisi olmakla birlikte hiç oynamışlığım yoktur, belki bir gün :) Harika bir sırt çantası. Sanırım 13 yıl önce bir tatilde kullanmıştık. Tam yürüyüş, kamp için ideal. Fotoğraf makinası tripotu. Makinayı taşımaya bile üşenirken onu hiç taşıdığımı hatırlamıyorum. Uyku tulumu. Arada yıkanıp yerine yerleştiriliyor.

Hah, deniz eşyaları çantası. İçinde bilimum maskeler , şnorkeller, kum oyuncakları, palet, zıpkın vs. Bunları alınabilecek bir yere koymalı, kullanıyoruz çünkü.

Tüm dolaplar döküldü. Paltolar yatağın altına, bazadaki boks eldivenleri, (Kum torbam aşağıdaki depoda)çantalar çocukların çekmecesine, kıyafetler gardroba...

Bir de salonun ortasındaki deniz çantasını ne yapacağımı bulursam şimdi. İşlem tamam olacak :)

Herkese günaydın.

Tüm fazlalıklardan kurtulduğumuz harika bir güne açılsın sabahımız :)

Benzer yazılarım

6 Yorum yap

  1. Bak gördünmü Allah razı gelmedi,benimki için yazdım yazdım şikayetlendim sana.Sonra bir bakmışım destan gibi olmuş.
    Daha yorumu gönder tuşuna basmadan gitti yorum.Bir müsait zaman tekrar yazarım ben sana:))

    YanıtlaSil
  2. İlahi Handan, açık hava faaliyetiniz kopardı beni. Aktivite olarak biz de farklı değiliz sizden ama raketler, toplar, (hem de her tür spor için ayrı top), uyku tulumları, oltalar, Özgür'ün balıkçılık malzemeleri günün birinde tıkıştırdığım dolaplara sığmadığında onların altında kalarak can vereceğim korkarım.

    YanıtlaSil
  3. Bekliyorum Ebru :)

    Can'ın da balıkçılık eşyaları bir dolu. Gerçi balık tuttuğuna pek rastlamıyoruz, genelde onları besleyerek dönüyor eve Selen :)

    YanıtlaSil
  4. Aslında ev dediğin dolap bir nevi.
    Hepimiz aynıyız inan,Her mevsim dönüşlerinde eleniyoruz veriyoruz fazlaları yinede bitmiyor...

    YanıtlaSil
  5. komşum çok güzel bir yöntem var bende akla hayale gelmez ne yoruyorsun kendini atmayı denedinmi denemediysen bi dene çok yer açılıyor arkadaş tavsiyesi çok öptüm seni iyi sahurlar

    YanıtlaSil
  6. Attığımızın yeri hemen nasıl doluyor hayret, değil mi Banu.

    Gülüm, kendimi nereye atıyorum derken ne yazdığını anladım :)Ha ha ha... Atıyorum atıyorum..

    YanıtlaSil