Fotoğraflar yine tersten yüklenmiş...
Yağmurlu bir sabahtan güneşli bahardan kalma güne dönüştü dün.
Annemle yürüyüş sonrası Nautilus 'a üniversite arkadaşımla buluşmaya gittim. Uzun zamandır görüşememiştik keyifle muhabbet ettik.
Ondan ayrıldığımda belki Can'a bir hediye bulurum diye, ama pek de umudum olmadan dolaşırken hafif,ince , zarif, çorba kâsesi çukur tabak yayvanlığında ya da bir lazımlık görüntüsünde olmayan, abuk subuk asimetrik kesimi ile makinaya koyarken sorun çıkartmayan, hafif desenli, baktığımda mutlu olduğum bir gündelik yemek takımı almayı başardım. İki senedir benimkilerin her yeri çıtlak çutlak diye yeni takım arıyordum.
Akşam arkadaşlarımız orduevinin gazinosunda yer ayırmayı başarmışlar bizi de çağırmışlardı. Onlarla birlikte akşam yemeği yedik. Can yıllar önce aldığı takım elbisesine sığmanın mutluluğu içindeydi. Ne zaman almışız ki bir bunu derken cebinden fişi çıktı. Hahaha. 2014 te almışız.
Gece eve döndüğümde bugün sinemada takipçilerime dağıtacağım çekiliş hediyelerini ayarladım. Hediyeler hazırdı da kime gideceğini listeledim. Beynim döndü. Zaten üç hediye varken dört kişiye çekiliş yapmışım, bazen salaklığıma inanamıyorum. Neyse ki kazananları yayımlarken birinin ismini yanlış yazmışım. Hahaha. Allah koruyor beni. Rezil olmadan hallettim işi.
Şimdi iki gündür uğramadığım mutfağımı toparlayıp karnımı doyuracağım. Sonra sinemaya.. Sanırım yüz kişi falan olacağız. Gençlerin enerjilerini kapıp geleceğim.
Döndüğümde de çanta hazırlamam gerek. Zira dün akşamki arkadaşlarımızla iki gecelik Eskişehir kaçamağı yapmaya gideceğiz. Allahın Ulan Batır'unu gördüm ama Eskişehir 'e ilk defa gideceğim. Hahaha.
Hepinize keyifli sabahlar.
Sizi seviyorum .










Sinemada iyi eğlenceler, Eskişehir de iyi tatiller. O gazinoya tesadüfen bizde bir yer bulmuştuk.Çok beğenmiştim. İstediler mi yapıyorlar demek.
YanıtlaSilTeşekkür ederim Mehtap :)
SilEvet ya, gerçekten çok güzeldi. Yemekleri, manzarası, masalar birbirinden uzakta kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Yer bulmak için uğraşmaya değermiş :)