Duygularıma Tercüman Olmuş

Şubat 19, 2016

Ahmet Hakan'ın yazısı (Tıkla) diyorum...

Benzer yazılarım

8 Yorum yap

  1. Tam de olması gereken bu hakikaten...

    YanıtlaSil
  2. Aynen. Ahmet Hakan sürekli söylenen bir şeyi unutmuş yalnız "sabrımızı zorlamasınlar, sabrımızın sonuna geldik". Açıklamalarda vardı bu cümleler, diğer tüm açıklamalarda olduğu gibi.

    YanıtlaSil
  3. Handan'cığım her devrin yalakası, yanardönerin tekidir Allasen....bak altta ülkeleri sıralamış ABD için düşman da değil, dost da değil demiş. ABD bal gibi düşmandır, Ahmet Hakan gibi yanardönerdir, çıkarı için pazartesi dost gözükür, salı günü arkadan bıçaklar, pkk'nen en büyük gizli destekçisidir, orduya kurulan kumpasın işbirlikçisidir, Fethullah niye ABD'de korunup kollanıyor? ABD sadece bizim değil tüm dünyanın düşmanı ayrıca.
    Bu yorumumdan Efkan zeka özürlüsü, iblisi, pisliğini savunuyorum anlamı çıkmasın:))))Allah cezasını versin başta Tayyip tüm AKP lilerin de, ona oy atanların da...bu hale onlar getirdi ülkeyi...sadece bizi değil Suriye'yi o hale gelmesinde de en büyük pay AKP ve ABD ve Suudi Arabistan, Katar...topunun yok olduğunu görmek en büyük dileğim..Suriye düşmanmış bize diye yazmış, Suriye Müslüman ve laik bir ülkeydi, tıpkı Libya gibi, bize düşmanlığı filan da kalmamıştı, hatta iki, üç sene önce Tayyip, karısı, kızı AİLECE Bodrum'da biliyorsun tatile çıkmışlardı, ne oldu da düşman oldu? Sen el nusra, el kaide artığı ne kadar terörist varsa Hatay'a getir, besle, Suriye'nin üzerine sal, adam sana teşekkür mü edecekti? Tabii düşman olur. Rusya da düşmanımız değildi, daha iki sene öncesine kadar Putin'le doğalgaz anlaşması imzalamıştı Tayyip, onu da başarıyla kendimize düşman ettik!!!! Herkesle HIRLAŞIYOR...

    Valla bıktım bir an önce şunlardan ülkenin kurtulması lazım...:(
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  4. Bu tweet atıldığı an görmüştüm...
    Kutadgu Bilig demeyi bile beceremeyen bir dehayı ''İçişleri'' Bakanı yaparlarsa olacağı bu!

    YanıtlaSil
  5. Ne olacak bu ülkenin haki. Herkes hain :(

    YanıtlaSil
  6. sanırım fazla olan biziz

    YanıtlaSil
  7. Okuycam simdi gunlerdir okumuyorum bisey zaten.

    YanıtlaSil