Mim

Ocak 23, 2016

Bu hafta iki defa mimlendim. Hımm hatta üç. Konu bloglar olunca mimler beni biraz geriyor açıkçası. Çünkü yapı gereği seçemiyorum hiçbir bloğu. Karşınızda en sevdiği şarkı kategorisinde yüzlerce şarkı olan bir şahıs duruyor, lütfen :) En sevdiği renk keza hepsi. Bütün mevsimlerin yeri ayrıdır. Falan.

Günlerdir düşünüyorum, ne yapsam ne yapsam diye. (Terazi burcuyum kardeşim, gelmeyin üzerime :)

Blog listem de o kadar uzun ki :)

En sonunda şuna karar verdim. Önce fotoğraf albümümü karıştırarak içlerinden seçtim biraz. Şimdi de bana son on günde yorum yazan arkadaşlarıma bunları hediye ediyorum.

İyi ki varsınız :)

Korkarım fotoğraflara bakıp da kim olduğunu anlayabileceğiniz fazla kimse yok. Ama fareyi üzerinde tutarsanız gözüküyor zaten, merak etmeyin :)

Sabah yaptığım düzenlemeyle beni mimleyenleri en başa aldım. Diğerleri karışık :) Genelde bir mantığa göre sıralamadan rahat edemem ama sıralamak da zor geldi şimdi.

Eğer ki unuttuğum varsa , ben nerdeyim diye sorsun hemen eklerim. Şu anda içime daral geldiği için bakıp kontrol edemeyeceğim :)















































 




Benzer yazılarım

56 Yorum yap

  1. Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar :))
    Bilgisayarda fare üstüne gelince okunuyordur da ben telefondan nasıl bakacağım. İlk fotoğraftan başlayayım yavaş yavaş derken..O da ne zaten ilk fotoğraftaymışım :)
    Çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogların hiçbirinin belirli sırası yok Şenay ama seninkini bilerek en başa koydum :)

      Sil
  2. Bende telefondan tek tek bakarak gidiyordum 5.siradaymisim.Tesrkkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıralar şimdi değişti sanırım Sevdicann ama fotoğraf aynı :) ( Yazıyı düzelteyim derken bozdum da o arada :)

      Sil
  3. ikinci tahminimde buldum kendimi.İlk tahminim kim miydi?Ayşe çıktı ,hiç şaşırmadım,çümkü o kadar çok benzer yanımız var ki onunla..Sen de görmüşsün işte,ona seçtiğin fotoğrafı bu benimdir diye tıkladım.Sonra da aaa,yok yok bu kesin benim dediğim fotodan çıktım.Göz bu işte,kadın bakıyorsun ama görüyorsun da yahu.Herkes bakar ama herkes göremez.Cansın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafları seçerken çok da mantıklı düşünmedim aslında Sevda. Çok yeni tanıştıklarım da var blogların içinde,düşünerek işin içinden çıkamam dedim kendi kendime. Tam anlamıyla yüreğimin sesini dinledim :) Demek yine beni yanıltmadı, ne güzel :)

      Bu arada ne tuhaf,seninle de tanışalı bir ay kadar olmuş ama yeni tanıştığım bloglar kategorisine girmiyorsun, sanki çok daha uzun süredir tanışıyoruz:)

      Sil
  4. hı hı,ben de öyle hissediyorum,sanki yıllardır yazışıyoruz.Demek sadece bir ay olmuş,vay be.Benzer ruhları taşıyınca kaybettiğin parçalarından birini bulmuş gibi oluyorsun işte.Bir bütünden kopup geldiğimizin kanıtı sanki :))

    YanıtlaSil
  5. sende iyi ki varsın Handancım :)
    teşekkür ederim, sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  6. Bingoooo :))
    Sen ne ince kadınsın Handanım yaaaa... Herkesin gönlünü alarak nasıl bir fotoğraf şenliğine dönüştürmüşsün yazını :)
    Öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eeee o kadar konuşma yapınca fotoğraf koymam da şart oldu tabi Şebnem :)

      Sil
  7. Bingooooooo :))) Önce ne olduğunu anlamaya çalıştım,ilk fotoyu tıkladım,gittiğim yerdede benzer şeyler gördüm,bu gizlilikler içeren yatarıcı bir çalışma çok güzellll,sonra ben var mıyım acaba dedim,son 10 gün ,hııı olabilirim sanırım :))) sonra aşağı dğru iniyorum ,sarı yapraklar gördüm,olabilir mi acaba derken çıktı,yüzümdeki gülümsemeyi görmeliydin.Teşekkür ederim,bütün pozitif enerjimi gönderiyorum sana ,bu güzel cumartesi sabahından :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim Diktim Diktim Giydim :) Ah o enerjiyi büyük bir mutlulukla alıyorum ben de :)

      Sil
  8. Ahahaaaa anaaaaammm çok iyi olmuş bu yaaaa ben varmıyım diye baktım karlı bir gün fotosu çıktı ayol:):):)hımmmm sende çağrıştırdığım izlenim bu olmuş demek ki:):) telden baktigim için diğervarkadaşların sadece blog isimlerini gördüm tek tek ziyaret edicem eline sağlık super bir fikir olmuşş öpüldüüünnnn:):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessiz bir prenses hissi verdi o fotoğraf bana Prenses :)

      Sil
  9. Çok teşekkür ediyorum , ne güzel fotoğraflar bunlar böyle .En kocamanından öpüyorum sseni

    YanıtlaSil
  10. Ben önce balonlu resme atladim, o kesin benimdir diye ama havai fisek de iyimis, cok tesekkürler canim:) Sen de iyi ki varsin...

    Fotolarin hepsi coook güzel bu arada.

    Günaydiin! (Esimden önce kalktim bugün yine, heyooo):))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın Ayşe :)

      Aydınlatıyorsun etrafı arkadaşım, kocaman bir kahkaha olup gülümsetiyorsun bizi. Herkes başaramaz bunu :)

      Sil
  11. Handancım işte bu benim dedin ve bastım.ve bingo...beni çok iyi anlamışsın.çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Handaan, dün gece ben kendimi buldum. İlk üçdeydim zaten. Şimdi yedideyim. Güncellemeni de okudum. Bütün boglara gireyim de, emeğine azıcık saygı göstereyim dedim. Yeni başlamıştım bloglara girmeye. Ayrıca orada kitap okumayı da çok isterdim. Huzur dolu. Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, sabah fark ettim ki beni mimleyenleri de karışık yapmışım. Onları bari başa alayım dedim BT :) Takıntı işte :)

      Demek ki Ağva'ya en kısa sürede kaçamak yapılacak :) Kitapla fotopraf çekilip bana yollanacak :)

      Sil
  13. Bağ, bahçe, bostan temalı fotoğraf ve ben. Birebir örtüştürmüş, çok iyi gözlemcisin Handan. Teşekkürler ve deli sevgiler bırakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzun zamadır tanıdıklarıma fotoğraf bulmak çok kolay oldu Burcu. Fotoğrafa bakarken bu onun olmalı dedim hemen :) Benden de kocaman sevgiler canım :)

      Sil
  14. Bu mim olayi benide kasiyor kirarmiyim kimseyi diye...
    Fotograflarla anlatmak cok guzel olmus, once muziklerle, simdi resimlerle, sonrakini merak ediyorum? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok zorlandım Mevlüde. Mimi yapmasam da bu sefer beni mimleyen arkadaşlarıma saygısızlık olacaktı. Böyle iyi oldu :)

      Sil
  15. ayyy ben fotoların üstüne gelince bişi görükmüyooooo. ay ama ne güzel bişi yapmışın du bunu bundan sonaki ilk yazıma koyayım ne güzel düşünmüşsün. sen bi kere da bana foto hediye etmiştin ama bunu ben göremedim. hankusuuuu :) ay ne güzel ama fotolar deniz olanlar sonaaa o nerden çektin sonuncu üsküdar mı ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tıklayınca bloglara gidiyor Deep. Sana da çok sade ve en sevdiklerimden bir damla hediye ettim.

      Kanlıca sırtlarından çekildi o fotoğraf. Yani oralarda bir yerdi ismini tam hatırlayamadım.

      Sil
    2. ayyy ne güzelmiş. tıklamıştım ama tıklayınca bi reklam sayfası açıldı herhalde bi yanlışlık olmuştuı şimdi anladım çok güzelmiş. yazını koyunca bu damlayı da koyayım ayrıca feysime de koyucim handanişko böle görüyo diyeeee :) kanlıca evet ah ah ne güzel yerler yaaa :)

      Sil
    3. Yaşamın içindeki en doğal şeyleri yakalıyorsun sen hep, süzülüp geliyor çevrendekiler yazılarına. Fotoğraf bana onu anımsattı.

      Sil
    4. damlalar gibi. süzülenler. bak doğru. örneğin, metroda, yolda, kafede, gözüme bir şeyler çarpıyor, kulağıma da, izlenimler, bir sürü bişiler, not filan da almıyom hiç, sonra akşam öykü veya deneme yazarken aynen bak dediğin gibi günü düşünüyom, o günden kalanlardan bir öykü veya deneme yazıyom. zihnimde kalan görüntülerden. yazıyom. o gün görüp duyup yazarken unuttuğum bişi varsa ertesi günkü yazıya girmiyor artık. o günde kalıyor, unutuyorum. sonra başka bir gün o yazılmayan izlenimi bir daha ediniyom yolda filan, sonraki bi yazıya giriyo. evet süzülenler aslında. çok doğru söledin yaaa hatta dosdoğru :) du bunu yazayım ben senin fotoyla birlikte :)

      Sil
  16. Fareyi tutunca görünmedi ama :)))
    Mecburen baştan itibaren tüm resimlere tıkladım ve bloglara girdim :D
    Karlar altındaki o minik ''köprü''yü, ''geçit''i görünce durup hemen anladım.
    Çok zarifsin yine. Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fareyi tutunca ekranın altında gözüküyor fark edilemiyor pek sanırım Zeugma :)

      Köprü fotoğraflarımın yeri ayrıdır bende. Çok seviyorum köprüleri, hem manasını hem de görünüşünü :)

      Sil
  17. Fotoğraflardan bir şölen olmuş, hepsi birbirinden güzel ve kaliteli fotoğraflar. Mest oldum tam anlamıyla...
    Bu arada terazi burcu çok mu kararsızdır ki? Merakımdımdan soruyorum :) Karar verme aşamaları mantıktan mı, duygusallıktan mı yana olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kararsızlıktan değil Kahve Yanı terazi burcu denge bulmaya çalışan bir burçtur. Bulamasa da hep onun peşindedir. Kimsenin hakkı geçmesin, kırılmasın, üzülmesin diye düşünürken dengem bozuluyor :) Olayı kendimce böyle çözdüm ben de:)

      Sil
  18. Teşekkürler papatya ve napolyanın şapkası iki sevdiğim çiçek.Bu sabahın sürprizi.Sevgiler , ağzı kulaklarda dolaşan benden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de sevgiler Parıldayan Çiçek :)

      Sil
  19. Bu mime bayıldııım. İnce düşünülmüş ve çok emek verilmiş. Harikasınız :)

    YanıtlaSil
  20. Cok güzel olmus mim,tek tek secip ugrasmissin...Zevkle izledim hepsini....

    Kendimi de görünce cok mutlu oldum,tesekkürler Handan :)

    YanıtlaSil
  21. Ayy! Ne zarif ne ince ruhlu birisin sen böyle Handan'cıım :) Ben blog arkadaşlığı konusunda biraz zayıfım ne yazık ki yoğunluktan dolayı. İstemeden ihmal ediyorum çok beğenip takdir ettiğim blogları bile çok zaman. Ben yokumdur ama dur bi bakayım yeni bloglar tanırım derken... O da ne..? ben de varıımm. Çok teşekkürler canım, nasıl da emek ve zaman vermişsin. Ellerine sağlık olsun :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  22. bayıldım kendi fotoğrafıma...
    ellerine emeklerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  23. Handan, kendim için bir fotoğraf seçsem kesinlikle bu fotoğrafı seçerdim; ne şanslıyım ki blog dünyasına kafamı şöyle bir uzattım ve seni tanıdım. seçtiğin güzel fotoğraf bilgisayarımın masaüstü fotoğrafı oldu bile. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de sevgiler Devrim :)Fotoğrafları seçerken yüreğimin sesini dinledim :)

      Sil
  24. Resimler çok güzel onlara farklı kişileri tanımlamak da farklılık yaratmış.

    YanıtlaSil
  25. Ve akıllarda bir soru fotoğraflara bakıp keşke orada olsam dediğimiz yerlerde olduğumuz da neden keşke orada olsam dediğimiz ruh halimizi yakalayamayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna cevabımı diğer bloğumdaki şu yazımda söylemişim ÖncenBana Sor:)

      http://birrikim.blogspot.com/2014/11/hayallerin-ote-taraf.html

      Sil