Boş Sayfa

Aralık 04, 2007

Sadece yazmak istersin. Sanki birşeyler çırpınıyordur kafanın içinden dışarı çıkmak için. Sanki bir başlasan sonu gelmeyecektir kelimelerin. Sanki varlığının amacı budur.

Ama bütün kelimeler kaçıverirken ellerinden bir türlü başlayamazsın. Kelimeler mi kaçıyordur gerçekten, yoksa sen mi beğenip alamıyorsundur birisini. Yasak kelimeler vardır. İmkânsız kelimeler. Yanlış anlaşılabilecekler. Yazdıktan sonra hemen sildiğin. İddialı kelimeler. Sönük kelimeler. Boş kelimeler. Sen dolduramadıktan sonra. Geriye pek birşey kalmaz elinde.


Açıklayı Not: Günaydın, iyi günler,çaylar kahveler muhabbetlerimden ben bile sıkıldım. Yazı yazmak istiyorum artık. Nokta.

Benzer yazılarım

19 Yorum yap

  1. ben de bi süredir yazmıyodum?
    özlemişim...ama yazayım deyince pat diye yazılmıyor ki?

    YanıtlaSil
  2. :) kelimeler kaçmıyor belki ama söze hangi kelimelerden başlayacağını bilmiyor insan..bazende anlatacaklarına kelimeler yetmiyor..işte o zaman kalem duruyor ve sadece gözlerin anlatıyor..

    YanıtlaSil
  3. Günaydın canım.simit aldım kahvaltıya geliyorum;)

    YanıtlaSil
  4. Büyüklerimiz bilmiş, söylemiş "Söz Gümüşse sükût altındır." bazen susmak gürültüden daha fazla anlatır...

    YanıtlaSil
  5. Hiçbir iddiam yok ama iddialı kelimeleri bulup, yanlış anlaşılmayı düşünmemek gerek.
    Kafamda uçuşan kelimeleri bir toparlayabilsem, ben neler neler yazacağım da.

    YanıtlaSil
  6. Tamam Handancım:))Yaz sen ben okurum seni...Çokça yaz, sıkça yaz:))

    YanıtlaSil
  7. İçinde geldiği gibi....
    Yaz gitsin :)

    YanıtlaSil
  8. :) BN Bİ SÜREDEN BİLE KİTAP YAZIYRM 78 SAYFA OLDU YAYINLYP ARKDŞLARIMDA GRMESİNİ İSRİM :).....

    YanıtlaSil
  9. ISHSOLSSHSLSHXDKXJ :) ....................

    YanıtlaSil
  10. ne olacak bu memleketin hali...

    YanıtlaSil
  11. yazmayı ben de çok seviyorum ama yazacağım vakit herşey aklımdan uçup gidiyor.bu yüzden daha çok okumayı tercih ediyorum.güzel türkçemizi türkiyemizi ve türk edebiyatını harkulade buluyorum. en çok necip fazıl, mehmet akif ersoy,faruk nafiz çamlıbeli seviyorum.türk edebiyatına gereken ilginin ve alakanın gösterilmediğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  12. bazen sözler yeterli olmaz kimse bazen duygularını anlatamaz sevgilerle 0

    YanıtlaSil
  13. Bende yazmak ıstıyorum ama tam olarak nerden başlayacağmı bilmıyorum ya yanlıs yaparsam dıye. Kendıme engel olamıyorum daha doğrusu.aklımdakı hersey ucup gidiyor

    YanıtlaSil
  14. Bazen yazı yazmak konuşmaktan iyidir.Boğazımıza düğümlenen nice şeyleri yazarak anlatırız.

    YanıtlaSil
  15. ben yazmayıda okumayıda çok severim ve nerdeyse hergün kitap okur ve yazı yzarım böylece kendimi geliştirmiş olurum. ve anlarsınızki karşınızdakilerle çok iyi konuşuyor olursunuz ve bu durum sizin çok hoşunuza gider ve bunu yani yazı yazmayı ve kitap okumayı alışkanlık haline getirirsiniz.Ben 5. sınıfa gidiyorum bazı istediğimi ailem yapamıyor bu durumda ben kendim paramı biriktirerek kendime bir tablet aldım ve şuan çok mutluyum onu elimde bırakmıyorum arkadaşlar sizde yapabilirsiniz sakın olmaz demeyin 1. 2. 3. 4. olmaz ama bir gün elbette 5.olur arkadaşlar...

    YanıtlaSil
  16. bir boş sayfaya yazı yazınca okunuyormu ki

    YanıtlaSil
  17. ya şey ya böyle akıllı tahtalarda okullarda şey oluyor boş yazı sayfaları ondan arıyorum ben

    YanıtlaSil
  18. yazmakta kolay degıl yazmayı olusturan duyguları yakalamaktaa

    YanıtlaSil
  19. Bazen kendi iç sesimin gürültüsünden dış sesleri duyamıyorum.Kendini dinlemek ve kendinle içinden konuşmak bana iyi geliyor.Kelimeler iyi ki var yoksa nice olurdu halimiz...Kim anlardı, hangi defterde yankı bulurdu hissettiklerimiz, hangi kitap anlatırdı gizli sevdaları? Oysa ne zor iş yazmak... Anlatamıyorum hem de hiç. Anlamsızlığın içindeki derin manayı,bozulmuş düzenin içindeki disiplini,sıradan gibi görünen sıra dışılığı anlatamıyorum.Hep bu bozuk düzensizlik, önyargısını silahlaştıran insanlar yüzünden..

    YanıtlaSil