Geldik Bu Seneki Sömestir Tatili Fikirlerine :)

Ocak 21, 2016

Tembellik yapıyorum bu sene, zira zaten bazı sitelerde topluca yayımlanıyor artık benim tek tek bakmama gerek kalmıyor.

Yine de link vereyim dedim.

Time Out 

İstanbul For Kids (Karışık etkinlikler var, zamana göre aralarından bakılabilir.)

♦Bitmeden yakalayabilirsek Bilgiç'le ben The Zone Maslak'a gideriz diye düşünüyorum. Harika Matematik sergisini çok severiz bence :)

(Yalnız sanki İngiltere'de yaşıyoruz, şu verdiğim isimlere bak, tı tı tı)

Bu arada etkinliklere bakarken Takas Şenliği diye bir şey gördüm. Tarihi geçmiş ne yazık ki ama çok mutlu oldum böyle bir şey yapıldığına. Eğer yakalarsam bir sonrakine kesin gitmek isterim. Çılgın tüketimden uzaklaşıp birbiriyle takas etmek harika bir fikir. Mutlu etti bu etkinlik beni :)

Cam Atölyesi'nde günübirlik kurslar var. Biz seneler önce sevgili Eylül'ün doğumgününde gitmiştik. Çocuklar cama üfleyerek vazo yapmışlar. Ayrıca renkli cam parçalarıyla da tabak dizayn etmişlerdi. Sonradan bunlar bize yollanmıştı ki siz o vazoyu çok iyi bilirsiniz :)



Yalnız dünyadan haberim yokmuş, garaj satış yapılan kafe de varmış Yeldeğirmeni'nde.. Aaaa. Hep çok özenmişimdir bu işe. Bir sürü kullanılmayan gıcır gıcır eşya evde bir köşede durmasındansa gitsin ihtiyacı olan birilerine ucuza. Sen de kazan o da :) Yine tarih kaçmış ama kafenin sitesi şurada :)

Ciciceee  daha çok gösterileri haber vermiş. Şurada da alışveriş merkezlerindeki ücretsiz etkinlikler var. Bizimkiler küçükken ne çok katılırdık bunlara. Hüzünlendim bak şimdi .

Buz pateni yapmak da keyifli olabilir. Metos Kanada'da yapmaktan hiç hoşlanmadığına karar verdi ama Bilgiç ister mi acaba :) Biraz terletip forma soksaydık onu :)

Şimdilik görebildiklerim bunlar. Bak yine de pek tembellik yapmadım, uzuun zamandır bilgisayar başındayım.

Bizim Bilgiç'le listemiz pek yakında burada olur :) Bu sene baş başa olacağız küçük oğluşumla. Zaten tatilin ilk haftası okula gidecek. İkinci haftasında da beş günlük kaçamağımız var (İnşallah :) Liste pek uzun sürmeyecek herhalde ama olsun. Biz buluruz bir şeyler :)

Benzer yazılarım

9 Yorum yap

  1. Gıybey cafeye gidebilecekmişim gibi not ettim, hatta aldm takibe:))
    Fikir güzel ama...
    Sen canlı canlı anlatırsın yakında bunu diye düşünüyorum :)
    Liste şahane olacağa benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gıybet kafeye bir uğrayıp güncel durumu öğrenmeliyim Şebnem. Sitede bu aya ait bir duyuru yoktu. Umarım yeni tarihli de olur ben de paylaşırım buradan.

      Liste bakalım ne olacak :)

      Sil
  2. çok güzel fikirler bunlar, fakat benim şuanki durumumdan mütevellit Duru ananeyle Adapazarında geçirecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgehan'a desem ki tatilini anneannende geçir, ardına bakmadan gider Sevinç. Anneanneyle geçen zamana paha biçilmez bence :)

      Sil
  3. Yine harikasın Handan çalışmışsın:)

    YanıtlaSil
  4. İyi tatiller,etkinlikler ilginç geldi,büyük şehirlerin imkanları da güzel ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinlikler de olmasa hiç yaşanmaz büyük şehirde Diktim Diktim Giydim :)

      Sil
  5. Bir sonraki tatiliniz için planlarınızı yaparken, İstanbul etkinlikleri için bu linkten de faydalanabilirsiniz :) https://butcenegore.com/etkinlik/sehir/istanbul

    YanıtlaSil