Film Festivali Dışında da Film İzliyorum Aslında :)

Mayıs 01, 2017


Cuma akşamı meselâ, ailece Galaksi'nin Koruyucuları 2 ye gittik. Birincisinde çok eğlenmiştik ikincisi de aynı keyfi verdi. Bir yanda macera yaşarken bir yandan kahkaha atmak üzerine de güzel müzik dinlemek için tavsiye ediyorum. Hâlâ izlemediyseniz birincisinden başlayın, bana çok iyi geldi.



Hacksaw Ridge daha ilk duyduğumda izlemek istediğim filmlerdendi. Dün akşam canım bir şey yapmak istemeyince bizimkileri beklemeden tek başıma seyrettim internetten.

Eline silah almayı reddeden Doss'un sıhhiyeci olarak orduya katılmak istemesi üzerine başına gelenler, korkaklıkla itham edilip hapse atılması ve sonunda savaşta yaşadıkları. Yukarıdaki posterde sol taraftaki fotoğraf gerçek Doss'a ait. Bol kanlı revanlı patlamalı ölümlü savaş sahnelerinin arasında etkileyici bir hikâye, tam da düşündüğüm gibi çok sevdim.


Bu filmi ikinci defa izledim. 2010 yapımı zaten, çoğunuz biliyordur ama kaçıran varsa yine komedisi ve aksiyonu tam dozunda olduğundan haber vereyim dedim. Masalsı bir şey.

Not ettiniz mi, haydi izleyin o zaman :)


Benzer yazılarım

10 Yorum yap

  1. Bu ara Bodrum'dan gelen kuzenimin 3.5 yaşındaki kızını Maşa ve Koca Ayı'ya götürmenin dışında sinemaya gidemedim:) Eşimle aklımız Galaksi'nin Koruyucuları'nda,en kısa zamanda ona gideriz sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize çok iyi geldi Sezer,komik ve macera dolu, tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Galaksinin koruyucuları bana iyi gelebilir, kendime biraz zaman yaratmam lazım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafayı dağıtmak için birebir Gökçe :)

      Sil
  3. Sinema neydi yaa unuttum resmen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşinle çıkıyorsunuz Burcu, o Efe'yle gezerken sen de iki saat hayata mola verip sinemaya giriyorsun. Özellikle iki çocukla kafayı yemek üzereyken çok iyi gelmişti bana.

      Sil
  4. Prince of Persia sounds good:)

    YanıtlaSil
  5. Galaksinin Koruyucuları filminin ilkini yeni seyrettim. Oldukça keyifliydi. İkincisini de kesin seyredeceğim.
    Hacksaw Ridge filmine henüz sıra gelmedi. Savaş filmi moduna girmem lazım öncelikle :))
    Sonuncu filme bakacağım, seyredip seyretmediğimden emin olamadım.
    ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galaksi'nin Koruyucuları 'nın esprileri güzeldi ben ikisini de sevdim Zülâl. Savaş sahneleri oldukça kan revan içindeydi ama Hacksaw Ridge izlenesi bir film, moduna girince muhakkak izle. Pers Prensi'ni görmüşsündür diye düşünüyorum, ben üç kere izledim sanırım. Çıtır çerez, eğlenceli bir macera.

      Sil