Şubat Tatilinde Bizim Yapmayı Düşündüklerimizin Listesi

Ocak 15, 2015

Öncelikle mesajım evrene, gayet de sağlıklıyız, turp gibiyiz, herkes harika , tamam mı :-)


Evet gelelim listemize. 

1- En başa senelerdir listeye alıp da hiç gidemediğimiz İstanbul Modern'i koymaya karar verdik çocuklarla. Artık bu sene başaralım:-) 

2- Evde magic kart turnuvası tabii ki olmazsa olmazlar arasında. ( Bu ne ki diyenler şuraya:-) Daha önce de söylemistim, yine tekrar ediyorum, bu gibi kart oyunları ( YuGiOh da meselâ) strateji ve zekâ gerektiriyor. Adı kart oyunu diye küçümsemeyelim, biz de öğrenip oynayalım çocuklarımızla. Hele ingilizce olursa dil gelişimine de fayda çok. Zira oyun için öğrenmeye çalışırken daha akılda kalıcı oluyor. Hatta şöyle diyeyim, Beşiktaş'ta Pegasus'a gidin ( Şuradan öğrenin yerini:-) , harika kocaman dükkanları ve sizinle ilgilenip kartları ve oyunu tanıtabilecek elemanları var. Hımm, aslında biz de gitsek çocuklarla, bayılırlar eminim:-) 

3- Mall of İstanbul'da Bilim Tüneli diye bir şey varmış. Bilgiç hasta olmasa dün okuluyla gidecekti ama artık ailece gideriz . ( Meraklıları şuraya:-) 

4- Bu seneki mutfak hedefimiz ( Geçen sene sıcak çikolata yapmıştık, bir senesinde ketçap ) cheesecake. Mutfakta oğluşlarla olmaya bayılıyorum:-) 

5- Basın Müzesi taa yaz tatilinden beri aklımda. Onu da listeye ekledik. ( Şurada)

6- Tabii ki bol patlamış mısırlı evde sinema keyfi yapılmalı:-) 

7- Gayrettepe Metro İstasyonu'nda Karanlıkta Diyalog diye bir yer varmış. Hımm, biraz ürkütücü ama denemeyi düşünüyoruz. ( Yok korku tüneli değil görme engelli rehberler eşliğinde zifiri karanlıkta görmeden bir buçuk saat tur atıyorsun. Tamam benim anlattığımdan bir şey anlamadıysan, şuraya alayım:-) 

8- Gökkuşağı Balesi'ne bilet almayı başardım. Bir gece Süreyya'dayız:-)

9- Legolarla bir şehir kurabilecek miyiz acaba:-)  Evde o kadar çok lego var ki, aslında onları tiplerine ve renklerine göre ayırmak gerekiyor ama bu iş bir yaz tatilinin tamamını bile alabileceğinden, şimdilik fazla ayrıntıya girmeden bir şey yapabiliriz.

10- Vialand'e de gidebiliriz belki. Babamız da izinli olacağından eğlenceli olabilir.
( Mall of İstanbul'da da eğlence parkı varmış, orada uzun uzun eğlendik, buraya gitmeye gerek kalmadı:-)

Evet sanırım bu kadar yeter. Arada patates çuvalı gibi yatacağımız zamanlar da kalsın ki tatilde olduğumuzu anlayalım:-) 

Benzer yazılarım

13 Yorum yap

  1. Güzel planlar.. :)
    E o zaman gelsin tatil. :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel planlar bunlar böyle , Can sömestr de anneannesine paketlenmeyecek olsa bir tanesine biz de katılalım diyecektim ama bir dahaki sefere artık. :)

    YanıtlaSil
  3. Gelsin tatil Hayalperest:-)

    Ah, ne güzel olurdu Damla:-)

    YanıtlaSil
  4. Plan yapmayı çok severim :) ama uygulaya geçince biraz sınıfta kalırım :s ama birisi planları yapsa her şeyi hazırlasa banada hadi dese... Ben ilk sırada hazırım ;) seni kutluyorum canımcım harika bir annesin !!!

    YanıtlaSil
  5. Plânsız kılımı kıpırdatmayı beceremediğimden her yerim liste dolu Eda:-) Hepsi gerçekleşmese da ne kadar yapsak kârdır, değil mi:-)

    YanıtlaSil
  6. Handancım bayılıyorum senin enerjine... Ben kendimi neden böyle yorgun ve bıkkın hissediyorum acaba.... Enerjinden bana da gönder biraz ne olur. Oğluşlarınla mutlu bir Şubat tatili geçir arkadaşım... Dinlen ve gel...

    YanıtlaSil
  7. Şu anki halimi bir görsen Nermin, ne enerji ne enerji:-) Zaten ev kolonya, gargara ve ilaç kokuyor, kendimi gaza getirmeye çalışıyorum:-)

    YanıtlaSil
  8. Plan, proje hazır hadi o zaman inşatın yapımına geçelim :) süper planlar yapmışsın Handan. Allah bol keyifli günler nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  9. ohhne güzel planlar,hepsini yapın daha yok mu diye de yeni faliyetler arayın:)
    sevgiler iyi eğlenceler

    YanıtlaSil
  10. Bakalım neler olacak Havva:-)

    YanıtlaSil
  11. harika bir şubat tatili programı bayıldım!
    keyfinizce geçsin güle seve:)

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler Sebuş:-)

    YanıtlaSil