4 Temmuz 2014 Cuma

Patlıcan Soslu Spagettinin Sosu:-)


Aslında patlıcanla daha sağlıklı şeyler pişirebilirsiniz tabii de ben bugün kalori bombasına tâbi tutacağım kendimi:-)

Patlıcanlar küp küp doğranıp kızartılır. Onlar kızarırken soğan ve dört beş diş sarımsak kavrulur, domates rendelenir ( Küp de doğranabilir) , yeşil biber küçük doğranıp katılır. Domates pişince kızaran patlıcanlar da içine atılıp karıştırılır. İşlem tamam:-)

Şimdi spagetti makarna pişirip üzerine döküp keyifle yiyebilirsiniz, afiyet olsun:-)

Bu akşamı da atlattık :-)

6 yorum:

  1. Afiyet olsun, ben de deneyeyim :))

    YanıtlaSil
  2. Yiyen herkes çok beğeniyor Şenay, tavsiye ederim:-)

    YanıtlaSil
  3. menyaksın sen ,
    yapılır mı bu bana abi ya size geliyorum ben....
    any:)

    YanıtlaSil
  4. Hele bana HIC yapilmaz. günlerdir, haftalardir patlican almaktan kaciniyorum cok kalorili oluyor diye (en azindan ben sevdigim sekilde yapilani) ic geciriyorum her alis veriste gördügümde, cünkü patlicani cooook severim.. simdi bunu gördüm ya...ne diyim ben sana Handan!:)

    Daha dün hayalini kuruyordum, patlican kizartmasi olsa da ekmek arasi yesem diye (bababa..ekmek arasi yapcak bide obur haspam)

    Gel de simdi aklindan cikar bunu... süper görünüyor yaaa *supurt*

    YanıtlaSil
  5. Zararlı her şey mevcut Damla, bomba:-)

    Gel Any:-)

    Bu sebze Ayşecim sebze, sağlıklı:-) A ha ha :-) Ben kalori alırken tek başıma gitmem, yanımda birilerini daha götürürüm modundayım şu an:-)

    YanıtlaSil